„Micutele mincinoase si secretele lor” cu revista Bravo din 8 mai 2012

Cartile „Micutele mincinoase si secretele lor” – editie de buzunar pot fi cumparate de aici.

Revista Bravo va lansa din 8 mai 2012, patru carti in editie de buzunar : „Micutele mincinoase si secretele lor” de Sara Shepard .

Toate aceste patru carti fac parte dintr-un volum bonus la celebra serie „Micutele mincinoase” si care a fost recent publicat in Statele Unite ( 3  ianuarie 2012) si deja a produs o adevarata senzatie in randul tinerilor cititori.

Subiectul este plasat intre actiunea volumului 4 – Incredibil si 5 – Imiral din „Micutele mincinoase” si dezvaluie minciunile legate de anumite intamplari nefericite petrecute in timpul vacantei de iarna din peniultimul an de liceul al celor patru fete si tinute ascunse pana acum.

Cartile „Mincutele mincinoase si secretele lor” de la revista Bravo :

 • Partea 1. Secretul Hannei din 8 mai 2012
 • Partea 2. Secretul lui Emily din 22 mai 2012
 • Partea 3. Secretul Ariei din 5 iunie 2012
 • Partea 4. Secretul lui Spencer  din 19 iunie 2012

Fiecare volum are 176 de pagini.

Probabil pret revista + carte : 10.99 lei.

17 thoughts to “„Micutele mincinoase si secretele lor” cu revista Bravo din 8 mai 2012”

 1. god poate dupa aceasta colectie care e uimitoare vor scoate si volumele micutele mincinoase. doamne ce bine. felicitari bravo si blogului ca ma tii la curent.

 2. ar fi tb inainte sa publice primele 4 volume din micutele mincinoase, pt k multa lume nu-si permite sa dea 40 ron numai pe o carte… in orice caz, ma bucur f mult k o sa apara si am vazut k o sa inceapa si bravo girl sa scoata carti, oare ce fel de carti or fi? sper k tot in genul celor publicate de bravo si joy… 🙂

 3. am citit k cei de la bravo vor continua publicarea celorlalte volume din jurnalele vampirilor 😀 ink o veste buna pe ziua de azi 😀

 4. @ ghlaura
  foarte tare
  se pare ca cei de la bravo au ascultat dorinta noastra si au scos micutele mincinoase. era mai bine daca scoteau cum ai zis tu intai cele 4 volume dar e bn si asa. poate le scot dupa sperrrrrr>

 5. @ghlaura

  Unde ai cit tu asta? Ca eu am citit exact contrariul. Micutele Mincinoase ar putea parea in editie de chiosc doar la un an – un an jumate dupa aparitia volumului 10 in editie de librarie. Daca mai ai rabdare vreo trei ani poate ca vor aparea. Cele scoase de Bravo Girl sunt tot de la editura Leda, tot in genul de care aminteai mai sus.

 6. @ghlaura, se refera la continuarea seriei „jurnalele lui stefan”, in niciun caz „Jurnalele vampirilor”.

 7. Buna . puteti sa imi spuneti si mie la cat timp apare revista bravo cu cartile „Micutele mincinoase”?? si daca se poate si data. Prima stiu k apare pe 8 mai dar celelalate??Multumesc anticipat!

 8. @dyana

  Bravo apare o data la doua saptamani martea. Cartile vor fi distribuite cu urmatoarele patru numere (mai-iunie)

 9. am pierdut primul volum.. secretul hannei… de unde pot face rost de el?stie vrei cineva?

 10. dute si intraba la chioscurile de ziare..ca e posibil sa mai aibe….doar cartea, pe mine azi m-au intrebat daca am nevoie de ea…de unde esti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *