Deagostini : Mitologie. Din 18 aprilie 2012 in studiu de piata !

Inca de ieri, 18 aprilie 2012, Deagostini a lansat o noua colectie in STUDIU DE PIATA : „Mitologie – zei, eroi si monstri din mitologia greaca” .

Aceasta colectie se va gasi intr-un numar restrans de orase.

DeAgostini prezintă o serie de zei, eroi și monștri din mitologia greacă clasică, sub forma unor statuete în miniatură, pictate manual, care au fost inspirate de schițele creative ale designerului italian Victor Togliani.

Fiecare miniatură este însoțită de o revistă plină de ilustrații și povești, începând cu Grecia antică și până în timpurile moderne.

Se distribuie la chioșcuri la două săptămâni, primul număr este la prețul de 11.90 ron, următoarele numere fiind la prețul de 24.90 ron.

Primul număr conține o statuetă a lui Zeus, numărul următor va conține o miniatură cu Poseidon, plus un poster cu arborele genealogic al zeilor greci și biblioraft pentru reviste.

În numerele următoare – Poseidon, minotaurul, Odiseu, Artemis, Ahile, Tezeu, Heracle, Centaurul, Perseu, Belerophon, Icar, Appolo, etc.

Sursa – primul număr.A apărut în Ocna Mureș, jud. Alba.

Multumiri Ionu ! Click pe poza pentru marire

10 thoughts to “Deagostini : Mitologie. Din 18 aprilie 2012 in studiu de piata !”

  1. Colectia asta mi-as dori-o, fiind pasionat de mic de zeii si eroii din Grecia antica, insa totusi 25 de lei ? :-O Romania e o tara saraca, cu economia la pamant asa ca nu e o varianta sa pui preturi ca in Italia, Spania etc. Imi pare rau ca cei de la DeAgostini nu se gandesc niciodata la aspectul asta 🙁 (cel mai important pt. cumparatori daca s-ar face un sondaj) ca dovada raman cu zeci de reviste pe stoc.

  2. doamne cat mi le-as dori si eu dar simpla mea alocatie de 40 de lei nu imi permite sa imi cumpar si revistele astea cartile si sa mai am si bani de buzunar. adevarat graiesti marius ar fii fost mai bine daca pretul primului nr era pretul celorlalte numere. asta e
    nici pe asta nu mi-o pot lua. oricum f frumoasa initiativa.

  3. Are cineva detalii despre calitatea statuetei? N-am ajuns s-o cumpar inca, dar nu as vrea sa dau banii pe o jucarie de ou kinder.

  4. Wow, vreau si euuuu, ce tare arata! Dar intr-adevar…mi se pare prea scump, mai ales ca sunt atatea alte colectii deagostini aparute pe la tonete, iar daca cineva isi doreste mai multe ce face? Da vreo spargere pe undeva ca altfel la ce salarii sunt pe aici, nu vad de unde atatia bani. Dar ideea e super. Sper sa apara si la Iasi ca ii vreau si eu pe Zeus, Hades si Poseidon neaparat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *