Maine seara (ca sa fie confirmata mai intai comanda de carti) am sa dau startul unui nou concurs cu carti pe blogul Colectionarului.

Mai multe detalii nu dau, toate informatiile vor veni la momentul respectiv.

In momentul de fata as dori sa va intreb : ce carti (sau chiar si filme) sa va ofer in urmatorul concurs? Sa fie vorba de ceva noutati sau de ceva aparut la ziare si reviste. Astept raspunsurile voastre !

33 de comentarii la „Un nou concurs cu carti pe blogul Colectionarului”
  1. Eu unul as preferea trilogia” Stapanul inelelor” editie speciala pe 15 discuri. Nu are nici un pret exorbitant…

  2. Depinde de cati castigatori vrei sa stabilesti. Daca vrei mai multi atunci ofera o carte per castigator, dar daca vrei doar trei, atunci mai bine o colectie pentru fiecare(fie ca e vorba de carti sau filme).

  3. Carti, cu siguranta, e optiunea mea. Ce fel de carti? Bune sa fie, din colectii precum Strada fictiunii de la All, top 10 + de la Polirom, Premium de la Litera…

  4. Trebuie sa va anunt. Din pacate sunt ceva probleme cu internetul personal si este foarte posibil sa nu pot anunta diseara noul concurs.

  5. Eu unul as preferea trilogia” Stapanul inelelor” editie speciala pe 15 discuri.

  6. …orice carte buna este binevenita :-), dar daca ar fi sa propun , as propune ce nu am mai citit -deci carti mai noi, de ex : Tatiana de Rosnay-Vieti secrete, carti de la Paulo Cuelho, sau Carlos Luis Zafon…/// sau pooate am avea noroc si ar putea fii carti de la DAN BROWN :-)!

  7. eu as propune Mary jo Putney, Tatiana de Rosnay (vieti secrete!!!) sau Dan Brown pe care doresc sa-l citesc de mult.

  8. eu as fi foarte incantata daca as primi cateva carti din colectia 101 carti de citit intr-o viata pentru ca nu indraznesc sa visez la toata colectia, sau carti din colectia chic ori cocktail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *