Libertatea : Animatii Disney – Pixar. Din 5 martie 2012

De luni, 5 martie 2012, ziarul Libertatea lanseaza o colectie de 5 filme de animatie Disney – Pixar.

Pret ziar + dvd : 12.99 lei.

Dvd-urile sunt dublate si subtitrate in limba romana.

Filmele de animatie de la Libertatea si data acestora de aparitie :

 • Cars – “Masini” –  5 martie 2012
 • WALL-E – 12 martie 2012
 • FINDING NEMO – 19 martie 2012
 • UP – “Deasupra Tuturor” – 26 martie 2012
 • The INCREDIBLES – “Incredibilii” – – 2 aprilie 2012

Multumiri boss !

40 thoughts to “Libertatea : Animatii Disney – Pixar. Din 5 martie 2012”

 1. salut, ordinea se schimba putin: DVD-ul cu „Incredibilii” va aparea pe 2 Aprilie iar DVD-ul „Deasupra tuturor” pe data de 26 martie.

 2. @ Negrea Ionut
  Animatia „Cars” am cumparat-o deja din magazin insa, o voi lua si maine pentru a avea intrega colectie. Restul animatiilor nu le detin, pe cateva le-am si vazut! Insa mai este putin si apar la chioscuri! Sper ca colectia va continua cu alte nume de referinta de la PIXAR dar si cu filme clasice Walt Disney!

 3. @ Piersing
  Nu cred ca vor m-ai continua cu filme Pixar , deoarece o sa se schimbe si o sa vina alta colectie , sper . Animatia Cars am cumparat-o are plusuri si minusuri la prima vedere : Plusuri – Libertatea distribuie DVD-urile de la ProVideo si asta ma incanta si minusul este carcasa care este slim nu carcasa normala ca si la DVD-urile din magazinele de specialitate .

 4. @ Negrea Ionut
  Mereu am avut ceva cu filmele de la PRO VIDEO, nu stiu de ce… sunt titluri mai bune,alta calitate 🙂 In ceea ce priveste DVD-ul de astazi… carcasa slim este una foarte buna, nu este de calitate slaba, ca in alte dati… In rest, acelasi lucru ca DVD-ul din magazinele de specialitate…cuprinde elementele bonus, videoclipuri, tot tacamul! Asteptam urmatoarele titluri!

 5. @ Piersing
  Nu am zis nimic de calitatea DVD-ului , care este exceptionala , dar mie personal imi placea mai mult o carcasa normala , arata mai bine in colectie . Dar ma multumesc si cu aceasta .

 6. Nu stiti cumva daca exista posibilitatea ca saptamana viitoare ( luni) sa gasesc la chioscuri Dvd-ul Wall-E care l-am ratat azi .

 7. Negrea Ionut :Nu stiti cumva daca exista posibilitatea ca saptamana viitoare ( luni) sa gasesc la chioscuri Dvd-ul Wall-E care l-am ratat azi .

  pai cum de abia a aparut si s-a si terminat? la mine in oras de la chioscul de ziare de unde le cumpar inca mai au si DVD-ul „Cars”

 8. daca nu esti sigur ca mai gasesti suna un prieten roaga-l sa-ti cumpere el dvd-ul (ca doar nu costa o avere) si cand va intalniti ii dai banii si uite asa ai rezolvat problema 😀

 9. Daca il vrei in carcasa groasa va trebui sa il iei din alta parte la pret de 3-4 ori mai mare decat la libertatea. E mai mult ca sigur ca toata aceasta colectie va fi in carcase slim.

 10. Luni plecam in cautarea lui Nemo la chioscurile de ziare . O sa cumparati ? Eu sigur da .

 11. Negrea Ionut :Luni plecam in cautarea lui Nemo la chioscurile de ziare . O sa cumparati ? Eu sigur da .

  l-am cumparat. mai iau „Incredibilii” si atat. Up nu-mi place. l-am revazut ieri si tot degeaba.
  am rezolvat-o si cu carcasele. am luat de la niste documentare pe care le am sunt tot slim dar de o calitate mult superioara

 12. Am reusti si eu astazi sa iau ultimul DVD care il avea doamna de la chiosc . Eu o sa cumpar Up si Incredibili sa am colectia completa .

 13. Up – Deasupra tuturor luni la chioscuri , este cineva interesat ? Eu sigur da .

 14. @ Negrea Ionut
  Clar! Este o animatie pe care nu am vazut-o si pe care nu o am in cinemateca! Ar fi foarte frumos daca cei de la LIBERTATEA ar continua si cu alte titluri!

 15. Cu siguranta ,vor pregati ceva de ziua copilului,asa cum anul trecut ,au scos clasicul de animatie ,CALATORIILE LUI GULLIVER al fratilor Fleischer ! Asteptam sa vedem !

 16. Tocmai am cumparat filmul „Up – Deasupra tuturor” si l-am si vizionat, dar se intrerupe de cateva ori (apar mici pauze in timpul filmului) si as vrea sa stiu daca i s-a mai intamplat asta cuiva. Nu stiu daca e vreo problema de player s-au am nimerit eu un dvd defect.

 17. @ Piersing
  E ciudat. Celelalte filme ruleaza fara probleme. S-ar putea sa fie ceva in neregula cu dvd-ul. Mersi pentru raspuns!

 18. Luni 2 aprilie ultimul DVD , Incredibilii , o sa cumparati ultimul numar al colectiei ? Sunt curios ce o sa urmeze dupa aceasta colectie .

 19. @ Negrea Ionut
  Clar! Acum cateva seri am vazut „UP” si mi-a placut! Foarte cool filmul! Eram curios sa vad ce se intampla cu pasarea aia :)) Oricum, batranelul e tare simpatic! Un film care m-a incantat pana peste cap!

 20. Am luat si DVD-ul Incredibilii . Felicit ziarul Libertatea pentru aceasta colectie foarte frumoasa si astept cu nerabdare urmatoarele colectii de la Libertatea .

 21. Buna ,imi pare asa de rau ca am ratat cele cinci dvd-uri, copilul meu este inebunit dupa desene si de cand le-a vazut la un prieten imi cere sa ii cumpar si lui.Oare mai este vreo posibilitate sa le iau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *