Colectii noi la inceput de an 2012

Anul 2012 nu se anunta prea bun pentru colectiile lansate de ziare si reviste.

Daca in decembrie 2010 erau deja cunoscute 4 colectii noi ce vor aparea din ianuarie 2011, pentru acest inceput de an se cunoaste doar o singura colectie : T-rex Express de la Gazeta Sporturilor – colectie educativa pentru copii .

Sa fie oare acesta un semn de alarma pentru noi? Sa fie anul 2012 un an mai sarac in colectii oferite de ziare si reviste decat 2011?

Jurnalul National a incheiat anul 2011 reeditand colectii , Adevarul a anulat o colectie pentru copii .

9 thoughts to “Colectii noi la inceput de an 2012”

 1. se pare ca nu se vor mai inghesui sa scoata colectii noi. Cred ca cea de miercuri va disparea.

 2. Criza loveste puternic in ziare, si mai ales in ziarele care se incumeta sa ofere si cultura in colectii importante. Si Jurnalul National a aminat pe 12 ianuarie aparitiile, (Biblioteca pentru toti, Cronica ilustrata, etc) si Adevarul (101 carti, Aventura). Vom vedea ce mai ramine…

 3. Este si normal,sa nu se mai inghesuie nimeni ,deoarece la fiecare noua colectie aparuta,mareau si pretul considerabil!Mai ales nesatuii de la Adevarul,au vazut ca au succes si au profitat din plin,dar orice inceput isi are si un sfirsit din pacate !

 4. Adevarul, da, asa este, sunt o gloata de infometati… Ofera cartile noi la 14,15 ron si dupa o luna, doua le dau la 7 RON…Cum sa mai cumperi… ?

 5. Este de ştiut că presa moare. Moare încet, dar sigur. Internetul a ajuns în aproape toate casele de la oraş, deci interesul pentru a da bani pe ziare şi/sau cărţi a scăzut. Şansele să-şi revină sunt aproape inexistente.

 6. pai sa fie mai putine colectii dar calitative
  adevarul este ca au aparut f multe, si sa vrei nu poti sa le iei pe toate ( financiar ma refer )
  sa speram ca vor continua aceste colectii chiar daca vor fi mai putine

 7. Adevarul lanseaza luni 16 ianuarie 2012 colectia ”Povesti din lumea muzicala” primul volum – Vivaldi si cele patru anotimpuri pret ziar+carte+cd 12,99 lei. Sursa ziarul Click

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *