5 thoughts to “Click pentru femei – editia cu cifre si litere magnetice”

  1. Dar de ce se gaseste aceasta revista numai la Kaufland? Cand am ajuns eu acolo nu am mai gasit-o, din nou. Stie cineva daca o pot gasi si in alta parte sau daca pot face comanda? Cum pot face rost de ea?

  2. Poza si informatia au fost preluate de pe blogul meu (nu reprosez nimic).Eu am afirmat ca am gasit-o la raft in Kaufland Braila .Erau 3 tipuri de cadouri in aceea zi:cu litere magnetice de la A la M(parca) si de la N la ultima litera a alfabetului.Printre acestea am gasit si un singur exemplar al revistei cu cifre magnetice.La pretul de 1,5 lei (revista plus cadou ) mi s-a parut o super afacere.Am mai vazut revista numai cu litere magnetice si in Immedio la acelasi pret.In oras a mai fost cu varianta revista plus retetar la acelasi pret.
    PS:nu se gaseste la rodipeturi si daca o gasiti la tarabe nu lasati vanzatorii sa va pacaleasca.Revista plus cadou costa doar 1,5 lei nu 5 lei!Succes!

  3. Am vazut si nu va reprosez absolut nimic.Am vrut sa va ofer o informatie corecta si cat mai amanuntita.O zi buna va doresc!

  4. Da, am inteles, dar din pacate, nu am mai gasit revista. Stiti cumva de unde as putea sa fac rost de ea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *