„Jurnalele vampirilor” cu revista Bravo si BravoGirl. Din 17 ianuarie 2012

Jurnalele Vampirilor in editie de chiosc de la revista Bravo pot fi cumparate de aici

De marti, 17 ianuarie 2012, revista Bravo si Bravo Girl va contine cate un volum din seria „Jurnalele vampirilor” de L.J.Smith .

Din cate se stie, vor aparea doar primele 4 volume ale seriei. Probabil ca vanzarea buna va face posibila si aparitia urmatoarelor volume.

Pret revista + carte „Jurnalele vampirilor” – 10.99 lei.

Titlurile colectiei cat si data acestora de aparitie :

 • Vol. 1 TREZIREA – 17 ianuarie 2012 cu revista Bravo :

Un triunghi amoros mortal străbate timpul, din Florenţa sfârşitului de veac cincisprezece până într-un orăşel american din zilele noastre — povestea iubirii adolescentine dintre doi fraţi vampiri şi frumoasa fată împărţită între dragostea lor.

Traducere de MIRELLA ACSENTE . Format: 10,5 x 17,5 cm, 288 pagini

 • Vol. 2 LUPTA – 24 ianuarie 2012 cu revista Bravo Girl :

În liniştitul orăşel Fell’s Church lucrurile se precipită. Damon este mai nerăbdător ca oricând s-o facă pe Elena partenera lui, Regina Întunericului. Elena, tot mai vulnerabilă, se confruntă cu uneltirile lui Caroline şi ale lui Tyler, în vreme ce Stefan trebuie să-şi calce jurămintele şi să-şi înfrunte pe viaţă şi pe moarte fratele.

Traducere de LIVIANA TANE. Format: 10,5 x 17,5 cm, 254 pagini

 • Vol. 3 FURIA – 31 ianuarie 2012 cu revista Bravo :

Elena a devenit vampir. Acum îi aparţine lui Damon şi lumii lui întunecate. Dar când în cele din urmă îşi aminteşte că adevărata ei iubire este Stefan, un duşman nou şi puternic apare în Fell’s Church… iar cei trei vor trebui să-şi unească forţele într-o bătălie mortală.

Traducere de MIRELLA ACSENTE. Format: 10,5 x 17,5 cm, 288 pagini

 • Vol. 4 REUNIUNEA – 7 februarie 2012 cu revista Bravo Girl :

O nouă ameninţare s-a ivit în Fell’s Church – un alt spirit malefic dezlănţuit. Bonnie, Meredith şi Matt, împreună cu Stefan şi Damon îşi unesc forţele pentru a înfrânge, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevăzut.

Traducere de MIRELLA ACSENTE. Format: 10,5 x 17,5 cm, 288 pagini

30 thoughts to “„Jurnalele vampirilor” cu revista Bravo si BravoGirl. Din 17 ianuarie 2012”

 1. prima carte pe 17 iar urmatoarele volumele pe ce date? eu nu stiu prea bine cand apare revista si de cate ori pe luna

 2. @ ancuta
  Saptamanal. O data cu revista Bravo, o data cu revista Bravo Girl si tot asa . Momentan se stie doar de primele 4 volume ca vor aparea in editie de chiosc.

 3. Am actualizat un pic lista cu primele 4 volume din colectia „Jurnalele vampirilor” ce vor aparea cu revista Bravo si Bravo Girl din 17 ianuarie 2012.

 4. Are cineva idee, , daca mai pot gasii volumele 2 si 3 din colectia „Jurnalele lui Stefan”?

 5. Ce bine 😡 . De mult mi le doream,sper să apară toate volumele . Sigur se vor cumpăra !
  Abia aştept mâine, să o cumpăr 😡 !

 6. Buna,nu stiti daca se vor mai da in viitorul apropiat Jurnalele lui Stefan ?Ma refer odata cu revista.Multumesc.

 7. am citit putin rezumatele fiecarui volum….dar am obs ca scrie cum ca elena va fi vampir….inka nu s-a intamplat in serial sau….aceste 4 vol sunt diferite….vreau sa ma lamuriti plssss!!

 8. stie cineva daca vor publica si celelalte volume din jurnalele vampirilor: Intoarcerea:Caderea noptii, Intoarcerea:Suflete-umbra si Intoarcerea: Miez de noapte ?

 9. Din pacate am aflat prea tarziu de promotia celor de la Bravo. Cum as putea sa intru in posesia celor 4 volume din „Jurnalele vampirilor”? La centrele de presa bineinteles ca nu le mai au.

 10. Credeti ca mai gasesc si eu vol 1 si 2? Ca am aflat prea tarziu si am apucat sa iau decat vol 3 si 4 …. Help:(

 11. aveti idee de unde mai pot cumpara primul volum din Jurnalele Vampirilor, varianta de la revista Bravo ? multumesc anticipat.

 12. buna vreau sa cupar primele 2 vol din jurnalele Vampirilor si nu gasesc de unde ajutor…:) multumesc Andreea

 13. sunt niste carti minunate, eu nu am ami putut sa le las din mana….le recomand tuturor.

 14. Eu le-am cumparat pe toate patru ( pe rand / cate una pe luna ) chiar cand au aparut la inceput si nu-mi pare rau ca le-am cumparat la pretul de 39, 90 . Fiindca merita banii continutul lor … Acum mi-am cumparat primele trei volume din Jurnalele lui Stefan si incep sa le citesc . Oricum e ciudata decizia celor de la editura de a le scoate mai intai in format mare si cartonat si apoi in format de buzunar . Se vand si in format mare dar nu toate o data ! Faza e ca cei de la edituri , in general , vor multi bani din prima ! In toate trebuie rabdare . .. Sunt sigura ca sunt multe persoane care au cumparat carti de la edituri cu preturile lor initiale pana au aparut in format de buzunar .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *