„Vampirii sudului” de la Revista Bravo – final de colectie

Marti, 29 noiembrie 2011,  a aparut cel de-al zecelea volum din colectia „Vampirii sudului” de la Revista Bravo. Din pacate a fost vorba de ultimul volum al colectiei si nu al seriei !

Consider ca revista Bravo a facut un pas mare prin lansarea acestor 10 volume din seria „Vampirii sudului” la un pret de 10.99 lei / volum (pret exceptional).

Ce carti / serie de carti ati dori sa apara cu revista Bravo?

PS . Din data de 20 decembrie, putem achiziţiona volumul Nu plânge sub clar de lună de Heather Davis la un preţ redus, de 10,99 lei in editie de chiosc doar cu revista Bravo !

9 thoughts to “„Vampirii sudului” de la Revista Bravo – final de colectie”

  1. ai dreptate, din pacate, nu e ultimul din serie, iar eu nu scot continaure… trist.. dar e mai bine decat nimic:) pana la urma le-au scos pe toate 10. si urmeaza „nu plange sub clar de luna” 🙂
    ce as dori sa apara? muulte :))) dar avand in vedere ca e editura leda, „jurnalele vampirilor” cu tot cu intoarcerea, „divergent”, desi abia s-a lansat si am citit-o in engleza, vampirii morganville, sange albastru, etc sau nu mai termin curand. oricum, ar fi super daca ar scoate seriile intregi.

  2. Mie mi-ar placea sa apara odata cu revista cartea „Micutele mincinoase” sau carti din colectia Chic.

  3. Mie mi-ar placea sa apara Micutele vrajitoare. . sau . . vampirii din morganville ! Sau poate cercul secret !

  4. Pacat…era super fain sa apara si volumele urmatoare :x..in schimb as vrea sa apara Cercul Secret de J. Smith, Vampirii din Morganville, Academia Vampirilor, ori Micutele Mincinoase ;x

  5. Cercul Secret de J. Smith, Vampirii din Morganville, Academia Vampirilor, Micutele Mincinoase ;x

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *