Deagostini : Locuri celebre. Din 6 martie 2012 la nivel national !

Uraaaa ! Inca o colectie de la Deagostini „scapa de studiul de piata” si urmeaza sa apara din 6 martie 2012 la toate chioscurile din Romania : „Locuri celebre – National Geographic”.

Fiecare dvd are o durata de aproximativ 50 de minute si relateaza o istorie originala si fascinanta in stilul National Geographic.

Filmarile, de o calitate tehnica exceptionala, realizate in locuri extreme sau greu accesibile, ofera o privire absolut unica asupra maretelor civilizatii din trecut si minunilor naturale care ne inconjoara.

Partea audio este disponibila atat in limba engleza (versiunea originala) cat si in traducere in limba romana in lectura actorului Mihai Gruia Surdu.

Primul numar : 6.99 lei, restul numerelor : 15.99 lei.

Colectia va cuprinde 75 de dvd-uri.

Ierusalim. Florenta. Insula Pastelui. Vatican. Egipt. Stonehenge. Machu Picchu.

Poza dvd „Locuri celebre – National Geographic” – Deagostini :

 

176 thoughts to “Deagostini : Locuri celebre. Din 6 martie 2012 la nivel national !”

 1. Este o chestiune relativ ciudata acest studiu de piata. Din punctul meu de vedere, este al doilea caz in care o editura (de data aceasta De Agostini) isi face singura concurenta, un produs similar acestei colectii fiind „In jurul lumii”. Aceste DVD-uri puteau fi foarte bine integrate colectiei „In jurul lumii” – in fine…
  Varianta italiana a editurii De Agostini scoate de citiva ani buni o serie de publicatii lunare, de foarte buna calitate: Amadeus (dedicata muzicii clasice, cu mai multe subramuri), MedioEvo (istorie medievala), Archeo (arheologie), turism, etc. Decit sa suprapuna mai multe serii cu aceeasi tema, le-as recomanda sa faca un studiu de piata mai ales pentru revista Amadeus, caci in Romania nu exista nici o publicatie curenta dedicata muzicii simfonice

 2. Am sunat la cei de la National Geographic Ro si mi-au spus explicit ca nu au nici o legatura cu publicatia de fata, despre care nici macar nu aveau cunostinta. Probabil este National Geographic (editura mama). Nici cei de la DeAgostini nu stiau foarte multe, decat ca exista acest studiu de piata. Intr-adevar putin cam ciudata alegerea editurii…

 3. Eu am intrebat la multe magazine . Mai ales ca este unul dintre magazine are datoria sa le spuna la toti despre noutati.Si nu stiau nimic.
  Stie cineva ce apare dupa colectia Muzzy?

 4. Locuri celebre – colectia va cuprinde:
  1 – Ierusalim – aparut
  2. Amazon – Sufletul verde al salbaticiei
  3. Insula Pastelui
  4 – Vatican
  5 – Stonehenge
  6 – Marele Canion
  7 – Machu Picchu
  8 – Florenta
  9 – Piramidele egiptene
  10 – Africa
  La numarul 2 (Amazon) se va distribui gratuit o cutie speciala pentru publicatii

 5. Filmul Ierusalim – difuzat cu primul numar – este productie britanica. Acum inteleg de ce a trebuit deschisa o alta serie, paralela cu seria „In jurul lumii”, aceasta serie fiind productie germana. Calitatea filmului (tehnica si intelectuala) este deosebita!

 6. In Bucuresti a aparut colectia? Eu n-am vazut-o! Si care se merita mai mult dintre In jurul lumii si Locuri celebre? Deja nu mai stiu ce sa iau!

 7. nici in suceava nu e…habar nu au cei de la ziare de aceasta colectie..se pare ca doar altmarius stie unde sa facut studiu de piata si asa mai departe..

 8. Se merita mai mult colectia ”Locuri celebre” pentru ca cei de la National Geographic sunt mai bine documentati, grafica e mai buna si sunt mult mai seriosi.

 9. si in Cluj a aparut la mai toate chioschiurile de ziare si au chiar multe exemplare nu numai cateva bucati.

 10. @ CVosti 11
  Habar nu am unde au facut studiu de piata De Agostini, am spus doar ca isi fac singuri concurenta la seia „In jurul Lumii”. Este adevarat insa ca la seria „In jurul lumii” sunt filme realizate de nemti, la seia „Locuri celebre” sunt filme britanice.
  A aparut la chioscuri si nr. 2 – Amazon, care se distribuie impreuna cu un biblioraft. In orice caz, revista – spre deosebire de film – este extrem de slaba, si nu face cinste marcii National Geographic. Repet, in Tirgu Mures se gaseste la toate chioscurile de ziare

 11. @ Raluca
  Am cautat in toata zona Obor, unde sunt peste 10 chioscuri.
  Nimic. Nimeni nu a auyit de revista. O sa mai caut daca
  Bucurestiul e si el oras unde se face test de piata.
  Esti din Bucuresti?

 12. Nu.Sunt din Sibiu,dar am mers pentru o testare pentru admitere la medicina si stiu sigur ca am vazut-o in zona. In fine,mai asteptam poate in februarie o sa apara in toata tara.

 13. Nu, sunt din Sibiu, dar am vazut-o in zona autogarii Militari.In fine, mai asteptam pana in februarie poate o sa apara atunci in toata tara.

 14. nr. 4 Vatican – impreuna cu acest numar am primit si un mesaj prin care ne anunta ca temporar colectia se va intrerupe pentru imbogatirea seriei si pentru imbunatatirea anumitor elemente

 15. Dar acum ca a trecut studiul de piata, va trebui sa inceapa toti de la inceput sau vor continua mai departe de unde au ramas?

 16. Jan :75 dvd-uri x 15.99 = 1199.25 cam mult, nu credeti ?

  Chiar crezi ca toate te vor interesa? Pe de alta parte dai 16 lei la 2 saptamani, si asta nu e mult. 😀

 17. Ce faina este revista. Isi merita banii. Am cumparat-o si mi se pare mult mai documentata decat colectia „In jurul lumii”.

 18. Dancu Raluca
  @Chestie de gust! Nu contest ca si aceasta serie este extrem de documentata, fiind vorba de productii National Geographic si BBC. Dar si seria „In jurul lumii” este foarte buna – in plus, are filmele subtitrate, nu sincronizate, ca in cazul britanicilor…

 19. @ altmarius
  Din setarile initiale, poti sa vizionezi dvd cu subtitrare+engleza, dublare romana fara subtitrare/cu subtitrare etc.
  In Jurul Lumii mi se pare diferit ca stil si tinta de continut, acesta concentrandu-se in special pe aspectul turistic, in vreme ce Locuri Celebre dezvolta in stilul NG, cu analiza, reconstituiri, simulari pe computer etc. Acuma depinde doar de ceea ce cautati..

 20. Pentru cei care au luat pana acum Locuri Celebre pe cand era studiu de piata stie cineva toata lista cu ce va aparea ?

 21. helloooo…stie cineva care sunt nr. urmatoare (dupa cele deja mentionate mai sus)? nu prea au voie sa se repete tarile…in fond sunt doar 200 tari in lume 🙂

 22. In primul numar este o revista care spune care sunt urmatoarele parca 6 dar nu sunt numai tari . Sunt orase si insule .
  Numarul 2 este Florenta apoi Insula Pastelelui , Vaticanul , Egipt , Stonehenge , Machiu Pichiu .

 23. 1. Ierusalim
  2. Florența
  3. Insula Paștelui
  4. Vatican
  5. Stonehenge
  6. Mayașii
  7. Machu Pichu
  8. Egipt
  9. Ținuturile egeeniene în antichitate
  10. Africa

  Lista e informativă, DeAgostini putând interveni asupra ordinii sau scoaterii unui loc conform cu termenii precizații la Abonamente.

  Am răsfoit primul număr și am văzut documentarul integral așa ca prezint părerile mele mai ales că toamna trecută chiar am vizitat Ierusalimul.

  1. Documentarul și revista prezintă doar referințe despre Cetatea Veche și toate implicațiile sociale și religioase din jurul acestei zone. Mă așteptam să se prezinte și alte aspecte ale Ierusalimului cum ar fi modernizarea sa într-o metropolă autentică sau măcar referințe despre Muntele Măslinilor care ar fi fost în acord cu spiritualitatea Cetății Vechi.

  2. Revista în sine e de fapt o fițuică, dar e de apreciat totuși faptul că se prezintă ideile succint cu imagini relevante.

  3. Documentarul este dublat în română, nu m-am uitat atent dacă are și opțiune în engleză cu subtitrare. Este foarte obiectiv prezentat, fără să țină partea vreunei credințe spre deosebire de N alte documentare care-i pune în umbră ba pe musulmani, ba pe evrei.

  Cu toate minusurile sunt mulțumit și de abia aștept noua călătorie florentină.

 24. In studiul de piata, la numarul 2 a aparut Amazonul, iar Florenta figura abia pe pozitia 8. De ce au adus mai aproape Florenta, si unde a disparut Amazonul? Mister…

 25. Diferente fata de colectia In jurul lumii: pret 16 lei fata de 15 lei; numarul de pagini de revista 12 fata de 14; durata DVD 50 de minute fata de 70-100 de minute. Comparatia este de fiecare data nefavorabila noii colectii! Macar de ar mai suplimenta numarul de pagini din revista care e subtire rau ca informatie..

 26. Stiti ce are noua colectie in plus? Se vorbeste in limba romana iar actorul Mihai Gruia Sandu are o dictie desavarsita. Este mult mai greu sa fii atent si la imagini si la subtitrare. Plus ca in cealalta colectie se vb in germana.

 27. @ Reader
  Intr-adevar, colectia „In jurul lumii” este mult mai bine organizata, nemteste as spune; faptul ca la noua colectie traducerea este sincronizata si nu subtitrata, dauneaza grav coloanei sonore a filmului; consider ca numai natiile care au probleme educationale serioase sincronizeaza, pentru a nu supune eventualul cititor unui efort suplimentar. Sper prin asta ca am raspuns si Adei, cu opinia careia nu voi fi niciodata de acord!
  Vom vedea in vviitorul apropiat daca numarul 2 merita. O dovada de neseriozitate este si faptul ca in studiul de piata numarul 2 era dedicat Amazonului…

 28. Sa fim seriosi. Ce conteaza ca acum in numarul 2 a parut Florenta si nu Amazon- mofturi de copii. Nu cred ca „numai natiile care au probleme educationale sincronizeaza” adica si noi astia care cumparam colectia suntem retardati si inculti. Motive neserioase iar pana la urma se stie ca National Geographic a facut documentare exceprionale si de foarte buna calitate.

 29. In general as pleda si eu pentru subtritare, mai ales pentru un film artistic cu voci diverse insa in cazul de fata, cand avem de-a face cu un documentar unde originalul presupune doar o voce, iar dublarea e exemplara, realizata de un actor cu dictie ce poate intrece si originalul, atunci dublarea e mai mult decat bine-venita.

  In ce priveste durata documentarului, ca-i mai redusa ca timp, iar nu e o problema. Ba documentarul sub egida National Geographic e de calitate superioara si ca timp e standardul oricarui documentar de profil.

 30. Se poate alege din optiuni daca se doreste comentari in limba romana sau engleza si chiar se poate pune titrare in romana. Mie mi se par de o calitate mult mai buna decat „In jurul lumii”.

 31. @ Dancu Raluca
  Nu m-am referit la dumneata personal, si nici la alti cititori ai acestui blog. Mie mi s-a parut ca este o copilarie sa afirmi ca e greu sa vezi si filmul si sa citesti si subtitrarea, iar aceasta afirmatie a fost facuta de alta domnisoara. Si la filmele documentare, sincronul nu este util, decit poate in America, unde scoala nu este obligatorie! Locuiescintr-o zona in care se face sincron la greu, si la documentare, si la filme artistice, ba chiar si la muzica (in desenele animate…) Asa ca…
  Seria poate fi buna, ma deranjeaza insa inconstanta – daca ai lansat cu numarul 2 Amazonul, nu mai schimba lucrurile cum iti merg afacerile…

 32. Mi se pare o colectie grozava iar raportul calitate pret este si el bun,singura problema dupa parerea mea este ca se publica bilunar, ar trebui sa apara cite un nr. in fiecare saptamina.

 33. Am urmarit numarul 4 cu Insula Pastelui dar nu mi-a placut a fost destul de trist si prea putine informatii.

 34. Urmatoarele aparitii :
  Nr. 6 – „Civilizatia disparuta a mayasilor”.
  Nr. 7 – „Troia – mituri stravechi si mistere neelucidate”.

 35. Nu vi se pare ca in noua colectie „Locuri celebre” e mai mult istorie si nu geografie? No offense, prima e mai buna, chiar daca presupune un efort suplimentar sa te uiti si la subtitrare. Eu sunt deacord cu colectia in germana, pana acum cea in engleza m-a dezamagit. Stiu engleza si romana, mi-ar prinde bine sa invat oleaca germana :). CIne ma poate ajuta cu titlurile urmatoare din Locuri celebre? MERCI!!!!!

 36. Sunt de parere ca colectia Locuri celebre este mai buna decat In jurul lumii. Imi pare normal sa prezinte istoria locului si nu numai geografia. Documentarele imi par mai bine realizate si mult mai bine gandite. Desi stiu germana foarte bine prefer sa aud engleza. Singura nemultumire pe care o am este numarul mic de pagini pe care o are revista.

 37. INTREBARE:A gasit cineva nr5 care trebuia sa apara marti?La Brasov, nici azi nu am gasit?Stie cineva ce se intimpla?

 38. @sike
  Eu nu am gasit nicio revista saptamana asta . Mi s-a zis ca din cauza ca e 1 mai. Merg si azi sa vad.

 39. @sike
  Stiu eu ce se intampla: cei de la DeAgostini sunt niste nesimtiti si cred ca daca am cumparat primele numere dintr-o colectie la urmatoatele nu mai dorim sa cumparam decat cel mult o data pe luna. Bine cel putin ca nu m-am apucat decat de „3” colectii deAgostini ca orcum numerele din aceasta vara nu vor mai fi disponibile pentru cei care vor sa le cumpere de la chioscuri.

 40. La ora asta, nu cred ca poate fi vorba de nesimtire, ci de un calcul economic destul de simplu: lumea – in general vorbesc – nu mai are puterea de a cumpara atitea reviste, vanzarile au scazut drastic si nu mai pot justifica editarea unor colectii cu vinzari de 100-150 exemplare per editie. Interesant ca si anumite colectii cu priza (cum ar fi Manastiri Ortodoxe) nu se mai pot gasi – cel putin in Tirgu Mures saptamina aceasta nu s-a mai difuzat. Locurile celebre au fost aduse la 2-3 chioscuri din sutele existente… Banii de pe mapamond ca si Marile batalii nu vor mai fi reluate, desi continutul lor era bun. Asta inseamna economia de piata!

 41. Am sunat intr-un final ,la ei si au spus ca revistele au fost distribuite in toata tara si sa mai astept pina miine,iar daca tot nu se gasesc sa fac comanda la ei.Ei bine,cred ca asta este scopul lor de fapt,comanda si abonamentul!Sa o creada ei!Ma pot lipsi de reviste,deabia mai reusesc sa fac economie la bani si asa se apropie vara si concediul !Asa ca DEAgostini,v-ati facut planuri proaste si in felul asta veti iesi voi in pierdere ,nu noi ! PS.Am fost la citeva chioscuri si la Carrefour si nici vorba de Locuri celebre,ba una din vinzatoare mi-a spus ca nu vor mai primi produse DeAgostini,cel putin o vreme !Asa ca vindeti fratilor,farfurii si cani si lasati la o parte cultura,ca nu mai avem nevoie de ea!:))

 42. Raganar :@sike Stiu eu ce se intampla: cei de la DeAgostini sunt niste nesimtiti si cred ca daca am cumparat primele numere dintr-o colectie la urmatoatele nu mai dorim sa cumparam decat cel mult o data pe luna. Bine cel putin ca nu m-am apucat decat de “3″ colectii deAgostini ca orcum numerele din aceasta vara nu vor mai fi disponibile pentru cei care vor sa le cumpere de la chioscuri.

  Ce vrei sa spui prin „nu vor mai fi disponibile pentru cei care vor sa le cumpere de la chioscuri.”. S-a anuntat ceva?

 43. Iti dau perfecta dreptate. Nici eu nu am gasit nicio revista DeAgostini saptamana asta, iar locuri celebre era preferata mea.

 44. In Bucuresti nu am observat nici o problema cu revista (iau de la un chiosc adevarul)

 45. Din pacate noua serie Locuri celebre este doar un mod de a lua bani si a nu da mai nimic.Durata mica a dvd precum si saracia informatiilor, ma fac sa opresc achizitionarea odata cu numarul 4.Poate se adreseaza celor pina in clasa a 8-a si nu stiu eu.Pacat.Este o mare diferenta fata de „In jurul lumii” care este si cu 1 leu mai ieftina.

 46. In jurul lumii arata orasul respectiv sau tara iar locuri celebre arata muzee deci este cu totul altceva.

 47. Nr.6 – Civilizatia disparuta a Mayasilor,aparut astazi !
  Nr.7 – Legendara Troia,istoria din spatele mitului,peste doua saptamini !

 48. @ sorin
  1. Nu durata documentarului este cea care da calitatea unui documentar – ma refer la DVD (totusi revista ar fi putut sa fie mai bine scrisa si sa contina mai multe informatii).
  2. In general documentarele NG sunt unele foarte bune
  3. Nu poti compara „Locuri celebre” cu „In jurul lumii” pentru „Locuri celebre” nu este doar geografie pura (ceea ce ma bucura pe mine)
  4. Si daca s-ar adresa celor de clasa a 8-a ar fi o tragedie? Nu te obliga nimeni sa cumperi, dar ai putea sa ai o atitudine mai putin aroganta. Eu percep publicatia ca una care se adreseaza intregului public (atat copii cat si adulti). Daca doresti informatii mai multe despre un anumit subiect nu te opreste nimeni sa cauti pe net, sa cumperi carti de specialitate care trateaza subiectul, sa dai la facultatea de geografie/istorie, sa cumperi alte documentare, etc.

 49. Numarul urmator (nr.11 – apare pe 24.07.2012): Drumul Matasii – pe urmele marilor exploratori.

 50. am eu un biblioraft de vanzare la locuri celebre si la manastiri ortodoxe care vrea sa ma contacteze pe gabyzisgeografie@yahoo.com si in jurul lumii care sunteti in urma cu revistele la mn in arad este in centru am vazut myanmar, botswana,caraibe,yemen etc azi dimineata si locuri celebre am vaz la un chiosc toata kolectia completa de la 2 la 10 asa ca care vreti ma contactati pe emailu de sus si va ajut

 51. Din pacate eu nu am nr 2-8 din colectia „Locuri celebre”, am cautat prin Brasov si nu am gasit nicaieri. Am scris la editura si mi sa raspuns evaziv. Ma asteptam la mai mult profesionalism.
  Am cerut lista cu publicatiile In jurul lumii si la Locuri celebre si mi sa spus ca inca nu e completa desi am specificat ca ma intereseaza numerele aparute.

 52. azi am primit coletu cu nr.5 si intradevar mi-au trimis si busola…primu dintre cadouri…arata destul de bine,sunt multumit de ea…pana la urma sa meritat sa faci abonament..felicitari deagostini…

 53. Numarul urmator (nr.13 – apare pe 21.08.2012): Bethlehem – credinta si dezbinare.

 54. Gaby, din pacate adresa de mail nu e corecta, poti te rog sa verifici si sa imi spui care e cea corecta. Mersi

 55. Numarul urmator (nr.15 – apare pe 18.09.2012): Angkor Wat – templul din inima junglei cambodgiene.

 56. Numarul urmator (nr.16 – apare pe 02.10.2012): Muntele sacru al Columbiei – misterele unei civilizatii.
  (PS: este vorba de muntele Sierra Nevada de Santa Marta si de cultura indienilor Tairona)

 57. Pai daca sunt cate 2 aparitii lunare/3 luni eu zic ca 6 numere. Dar sa vedem daca scot si in perioada sarbatorilor. O lista cu toate destinatiile care vor aparea exista undeva?

 58. Numarul urmator (nr.17 – apare pe 16.10.2012): Afganistan – oaza budista din mijlocul islamului.

 59. Numarul urmator (nr.20 – apare pe 27.11.2012): Chachapoyas – „Razboinicii norilor” din Anzii peruvieni.

 60. Numarul urmator (nr.21 – apare in data de 11.12.2012): Sicilia – Catacombele calugarilor capucini.

 61. Astazi, 11 decembrie 2012, va aparea un nou numar al colectiei „Locuri celebre – National Geographic” de la Deagostini : Sicilia – Catacombele calugarilor capucini. Numarul 21 al colectiei.

 62. Numarul urmator (nr.22 – apare peste 2 saptamini): Gobekli Tepe – Cel mai vechi templu din lume.

 63. Acestea sunt toate titlurile aparute momentan in colectie

  Ierusalim, o poartă către istorie și credință – vol. 1
  Florența, secretele orașului – vol. 2
  În interiorul Vaticanului: Pontificatul Papei Ioan Paul al II – lea – vol. 3
  Insula Paștelui: Moai și liniștea lor secretă – vol. 4
  Eternul Egipt: În căutarea mormintelor ascunse – vol. 5
  Civilizația dispărută a mayașilor – vol. 6
  Legendara Troia: Legenda din spatele miturilor – vol. 7
  Orașele secrete ale Amazonului – vol. 8
  Stonehenge: Dezvăluirea misterului megaliților – vol. 9
  Machu Picchu: Misterele incașe din piatră – vol. 10
  Drumul mătăsii: Pe urmele marilor exploratori – vol. 11
  Marele Zimbabwe: Regatul uitat al Africii – vol 12
  Bethlehem: credință și dezbinare – vol. 13
  Papua Noua Guinee: Arta regăsită a mumificării – vol. 14
  Angkor Wat: templul din inima junglei cambodgiene – vol. 15
  Muntele sacru al Columbiei: misterele unei civilizații – vol 16.
  Afganistan: oaza budistă din mijlocul islamului – vol. 17
  Mecca, un loc al reînvierii spirituale – vol. 18
  SHANGRI-LA: Taramul pesterilor sacre – vol. 19
  Chachapoyas: “Razboinicii norilor” din Anzii peruvieni – vol. 20
  Sicilia: Catacombele calugărilor capucini – vol. 21

 64. cine ma poate ajuta cu numarul 14-Papua Noua Guinee: Arta regăsită a mumificării – vol. 14

 65. Numarul urmator (nr.23 – apare pe 08.01.2013, conform celor de la DeA): Coreea de Nord – „Regatul Eremit” din Asia de Est.

  PS : este interesant de remarcat ca atit nr. 72 din colectia „In jurul lumii”, cit si nr. 23 din colectia „Locuri celebre”, conform celor de la DeA, vor apare in aceasi zi : 08.01.2013.
  Pina acum au aparut alternativ, in fiecare saptamina. Sint curios sa vad daca vor reveni la acest program (care mie unul mi se parea foarte bun) sau vor apare amindoua colectiile in aceeasi zi, cu o pauza de 2 saptamini intre aparitii.

 66. In ultimul timp mi se par tot mai multe titluri mai putin interesante la colectie. Voi ce parere aveti? titlurile de la inceput erau captivante iar acum mai putin.

 67. avand in vedere ca locuri celebre se ocupa mai mult cu istoria locurilor,decat cu geografia lor,sa zic asa…eu sunt foarte multumit de colectie..pana la urma fiecare loc are farmecul si istoria lui

 68. @costi11
  Da ai dreptate, doar ca ma refeream la faptul ca mi-ar placea sa fie informatii mai multe despre Africa, Australia. Asta este o chestie doar de preferinta, colectia in ansamblul este una draguta si captivanta de cele mai multe ori.

 69. Nu rata astazi, 5 februarie 2013, numarul 25 al colectiei „Locuri celebre” de la Deagostini : Ginghis Han Mormantul secret de pe Burkhan Khaldum

  @Liana Multumesc!

 70. Numarul urmator (nr.26 – apare pe 19.02.2013): „Situl de la Herxheim – Canibali in Europa”.

 71. Nu rata astazi, 19 februarie 2013, numarul 26 al colectiei „Locuri Celebre” de la Deagostini : dedicat Sitului de la Herxheim (Canibali in Europa).

  @Adrian2 Multumesc!

 72. Numarul urmator (nr.27 – apare pe 05.03.2013): “Australia – Tinutul Arnhem : Pastratorii viselor”.

 73. Numarul urmator (nr.28 – apare pe 19.03.2013): “Talibanistan – Tarimul razboiului etern”.

 74. Numarul urmator (nr.29 – apare pe 02.04.2013): “Minele regelui Solomon – misterul ruinelor din Iordania”.

 75. Numarul urmator (nr.30 – apare pe 16.04.2013): “Liniile Nazca – desenele unei civilizatii disparute”.

 76. Numarul urmator (nr.31 – apare pe 30.04.2013): “Valea Regilor – In cautarea reginei Nefertiti”.

 77. Numarul urmator (nr.32 – apare pe 14.05.2013): “Teotihuacan – Orasul piramidelor mortii”.

 78. Numarul urmator (nr.33 – apare pe 28.05.2013): “Pentagonul – simbolul apararii americane”.

 79. Numarul urmator (nr.34 – apare pe 11.06.2013): “Roma – Iluzia gloriei apuse”.

 80. Numarul urmator (nr.35 – apare pe 25.06.2013): “Alaska – lupta pentru supravietuire”.

 81. Numarul urmator (nr.36 – apare pe 09.07.2013): “Guantanamo – cea mai controversata inchisoare din lume”.

 82. Numarul urmator (nr.37 – apare pe 23.07.2013): “La portile Orientului – primele expeditii arheologice”.

 83. Numarul urmator (nr.38 – apare pe 06.08.2013): “Acces restrictionat – Zona 51 si activitatile militare secrete”.

 84. Numarul urmator (nr.39 – apare pe 20.08.2013): “Atlantida – pe urmele unei civilizatii legendare”.

 85. Numarul urmator (nr.40 – apare pe 03.09.2013): “Pearl Harbor – marturii si secrete dezvaluite”.
  Tot atunci va apare si biblioraftul, la pretul de 9,99 RON.

 86. Numarul urmator (nr.41 – apare pe 17.09.2013): “Sierra Leone – povestea diamantelor singerii”.

 87. Numarul urmator (nr.42 – apare pe 01.10.2013): “Desertul Taklamakan – puntea dintre China si India”.

 88. Numarul urmator (nr.43 – apare pe 15.10.2013): “Razboiul din Irak – Puscasii marini in actiune”.

 89. Numarul urmator (nr.44 – apare pe 29.10.2013): “Lagarul de concentrare de la Berga – infernul prizonierilor de razboi americani”.

 90. Numarul urmator (nr.45 – apare pe 12.11.2013): “Regele Irod – misterul sarcofagului rosu”.

 91. Numarul urmator (nr.46 – apare pe 26.11.2013): “Atacul de la Hiroshima – ororile bombei atomice”.

 92. Numarul urmator (nr.47 – apare pe 10.12.2013): “Nepal – misterioasele pesteri-mormint din Mustang”.

 93. Numarul urmator (nr.49 – apare pe 07.01.2014): “Ultimul tar al Rusiei – ultimele momente inaintea unei noi ere”.

 94. Numarul urmator (nr.50 – apare pe 21.01.2014): “Tunelul Marmaray – la hotarul dintre Europa si Asia”.

 95. A aparut astazi ultimul numar al colectiei si anume „Tunelul Marmaray – la hotarul dintre Europa si Asia”. Cam dezamagitoare aceasta colectie. S-au omis destul de multe locuri celebre interesante..

 96. Cumpar numarul 40 : “Pearl Harbor – marturii si secrete dezvaluite”, in stare buna (mai ales revista),dvd + revista (ar fi excelent sa fie sigilat, daca se poate!). email adrian_lfc@yahoo.com

 97. Cumpar numarul 40 : “Pearl Harbor – marturii si secrete dezvaluite”, DVD + revista (ar fi excelent sa fie sigilat, daca se poate!) in stare buna (mai ales revista). email adrian_lfc@yahoo.com

 98. Cumpar numarul 40 : “Pearl Harbor – marturii si secrete dezvaluite”, DVD + revista (ar fi excelent ca pachetul sa fie sigilat, daca se poate!, daca nu, nu-i problema) in stare buna (mai ales revista). email adrian_lfc@yahoo.com

 99. Cumpar numarul 40 : “Pearl Harbor – marturii si secrete dezvaluite”, DVD + revista (ar fi nemaipomenit ca pachetul sa fie sigilat, daca se poate!, daca nu, nu-i problema…) in stare buna (mai ales revista). email adrian_lfc@yahoo.com

 100. Cumpar numarul 40 : “Pearl Harbor – marturii si secrete dezvaluite”, DVD + revista (ar fi nemaipomenit ca pachetul sa fie sigilat, daca se poate!, daca nu, nu-i problema…) in stare buna (mai ales revista). Pe langa pret, ofer ca bonus si nr. 38 din aceeasi colectie : “Acces restrictionat – Zona 51 si activitatile militare secrete”. email adrian_lfc@yahoo.com

 101. Cumpar numarul 40 : “Pearl Harbor – marturii si secrete dezvaluite”, DVD + revista (ar fi nemaipomenit ca pachetul sa fie sigilat, daca se poate!, daca nu, nu-i problema…) in stare buna (mai ales revista).
  Pe langa pret, ofer ca BONUS si nr. 38 din aceeasi colectie (DVD + revista) : “Acces restrictionat – Zona 51 si activitatile militare secrete”. email adrian_lfc@yahoo.com

 102. Cumpar numarul 40 : “Pearl Harbor – marturii si secrete dezvaluite”, DVD + revista (ar fi foarte bine ca pachetul sa fie sigilat, daca se poate!, daca nu, nu-i problema…) in stare buna (mai ales revista).
  Pe langa pret, ofer ca BONUS si nr. 38 din aceeasi colectie (DVD + revista) : “Acces restrictionat – Zona 51 si activitatile militare secrete”. email adrian_lfc@yahoo.com

 103. Cumpar numarul 40 : “Pearl Harbor – marturii si secrete dezvaluite”, DVD + revista (ar fi foarte bine ca pachetul sa fie sigilat, daca se poate!, daca nu, nu-i problema…), in stare buna (mai ales revista!).
  Pe langa pret, ofer ca BONUS si nr. 38 din aceeasi colectie (DVD + revista) : “Acces restrictionat – Zona 51 si activitatile militare secrete”. email adrian_lfc@yahoo.com

 104. @gaby
  Salut, stiu ca aveai de vanzare mai demult si colectia „Locuri Celebre” – nu vinzi doar numarul 40 (vezi mai sus) ? platesc bine 🙂

 105. Vand comorile pamantului, locuri celebre, atlas, si 100 de personalitati, toate sunt colectii complete si pe toate vreau sa le dau.

 106. @gaby
  OK, e in regula, daca te razgandesti si nu reusesti sa o dai toata, da-mi un semn – oferta ramane valabila si ofer pret bun, asa cum am zis.

 107. ok, dar tiam zis ady, eu ori o dau toata ori nu o dau nicicum si fi linistit ca tot gasesc pe cineva la cine sa vand colectia, stiu ca vrei sami faci in ciuda si sa ma sperii dar cu mine nuti merge sa stii.

 108. Cumpar numarul 40 : “Pearl Harbor – marturii si secrete dezvaluite”, DVD + revista (ar fi foarte bine ca pachetul sa fie sigilat, daca se poate!…daca nu, nu-i nici o problema), in stare buna (mai ales revista!).
  Pe langa pret (50 RON + transport prin Posta Romana sau curier, la alegerea vanzatorului), ofer GRATIS ca BONUS (daca vanzatorul doreste) si nr. 38 din aceeasi colectie (DVD + revista) : “Acces restrictionat – Zona 51 si activitatile militare secrete”. email adrian_lfc@yahoo.com

 109. Buna ziua. Doresc sa cumpar nr. 20 Chachapoya, Razboinicii norilor din Anzii peruani al colectiei Locuri Celebre (de Agostini). Are cineva asa ceva? Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *