„Razboi si pace – vol. 1” de Lev Tolstoi cu Adevarul – 21 septembrie 2011

Nu rata astazi , 21 septembrie 2011, primul volum al romanului „Razboi si pace” de Lev Tolstoi. Apare cu ziarul Adevarul.

Pret ziar + carte : 14.99 lei.

Pagina colectiei „Lev Tolstoi” de la Adevarul este aceasta.

Ceva pareri?

8 thoughts to “„Razboi si pace – vol. 1” de Lev Tolstoi cu Adevarul – 21 septembrie 2011”

  1. A cumparat cineva cartea? Pe spatele colectiei nu apar mai multe opere ale lui Tolstoi? Sau doar razboi si pace?

  2. @Ada
    Am raspuns si pe pagina colectiei. Nu apare niciun titlu pe spatele cartii, nici macar numarul volumelor din Razboi si pace, care probabil vor fi 4.

  3. Nu este colectia Lev Tolstoi. Uitati-va pe cotorul cartii, nu scrie ca si la celelalte colectii. Este doar cartea Razboi si Pace, pur si simplu. Nu vor scoate si alte titluri.

  4. Toate cartile din editia de lux sunt exceptionale – mai putin ideea intervenita mai tirziu de a decora textele cu niste desene, facute ca pentru copii. Nu am vazut la nici o editura serioasa sa publice texte cu ilustratii – decit daca textele se adreseaza explicit copiilor din scoala primara. Am aproape intreaga serie Tolstoi si consider ca a meritat sa fac achizitia aceestei serii (chiar si la pret integral, fara reducerea de acum), intrucit este o serie foarte buna. E adevarat, lipseste si aici un minim aparat critic, dar poti citi operele si asta conteaza.
    Seria actuala Tolstoi? Cred ca este un esec anuntat!

  5. Eu cred ca au scos Razboi si pace deoarece au fost ff multe cereri pentru ca acest titlu sa fie inclus in colectiile 100, respectiv 101 carti. Si l-au scos la un pret mai mare de 15 lei/volum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *