Promotie de week-end : carti la 50% reducere !

Puteti beneficia de o reducere de 50% la carti si colectii de carti, doar in acest week-end (16-19 septembrie 2011).

Doresti sa afli mai multe despre Vinurile lumii ? 690 de pagini – o sursa indispensabila de informatii atat pentru cunascatori cat si pe cei incepatori in arta degustarii vinurilor.

Arhitectura : elemente de stil arhitectonic  – 400 de pagini scrise de o echipa internationala de istorici ai arhitecturii si de arhitecti. Acopera stiluri si perioade din toate colturile lumii.

Enciclopedia Concisa Britannica – 2512 pagini in care se regasesc peste 28.000 de articole. Fiecare articol variaza intre 50 si 1.000 de cuvinte. Peste 2.000 de pagini si 1.800 de fotografii.

Bucătăria lumii – Reţete fantastice de pretutindeni – Gordon Ramsay – retetele favorite ale extravagantului maestru bucatar britanic. Retete din intreaga lume.

Biblia de la Jurnalul National – nu mai are nevoie de prezentare.

Biblia pentru copii de la Gazeta Sporturilor -12 carti, fiecare incluzand 29 de povesti. copii vor fi incantati de ilustratii si vor intelege usor cuvintele din aceasta versiune repovestita.

Anatomia unui corp perfect : Ghid pentru dezvoltarea musculaturii – te va ajuta sa descoperi singur anatomia unui corp perfect. Una din cele mai bine vandute carti de bodybuilding pe plan mondial.

1001 reţete culinare : Ghid internaţional de gastronomie – 960 de pagini, un periplu gastronomic pe cele 7 continente. Detalii savuroase despre tot ceea ce tine de arta culinara si nu numai.

Cartea nunții perfecte – carte scrisa de Mindy Weiss, una dintre cele mai renumite organizatoare de nunti din America.

Cum sa fii in forma fara sa mergi la sala – scrisa de Scott Tudge. Antrenor personal de 10 ani. A lucrat cu numerosi sportivi amatori si de performanta. Scrie articole pentru Men’s Health Magazine, Top Santé şi The Times.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *