Libertatea : Piratii din Caraibe. Din 19 septembrie 2011.

Din 19 septembrie 2011, ziarul Libertatea ne va oferi primele 3 filme ale seriei Piratii din Caraibe.

Pretul unui dvd din seria Piratii din Caraibe + ziarul Libertatea : 14.99 lei.

Numele si data de aparitie a filmelor :

 • Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre (2003) – 19 septembrie 2011
 • Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort (2006) – 26 septembrie 2011
 • Piraţii din Caraibe: La capătul lumii (2007) – 3 octombrie 2011

Cel de-al patrulea film al seriei nu va aparea cu ziarul Libertatea : Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi (2011).

21 thoughts to “Libertatea : Piratii din Caraibe. Din 19 septembrie 2011.”

 1. Filmele sunt exceptionale.Merita luate! Eu le-am cumparat deja in format Blu-Ray de ceva vreme.Acum astept partea a patra in format Blu-Ray 3D sa apara pe 21 Septembrie.Am facut deja precomanda.Filmul mi-a placut super mult.

 2. nu precizeaza nimic despre details-urile dvdurilor, daca is full screen, sau original 2:35. dar mirko, multumesc oricum pt link

 3. Daca afla careva ceva de nr. 4 nu ezitati sa postati si pe aici o idee! 😀 Si eu sunt interesat de aceasta colectie. 😀

 4. L-am cumparat. E ok. Se vede bine, rezolutia e 16:9. Contine si interviuri cu actorii + momente din timpul filmarilor. Calitatea carcasei DVD-ului putea fi si mai buna, zic eu.

 5. Eu am luat cele doua DVD-uri care au aparut pana acum in colectie, si spun ca merita, chiar daca scrie pe spate Libertatea, caci in magazinele de specialitate gasesti un DVD la vreo 40 lei, poate si mai mult.

 6. Super film..super actorii super poveste . . Dar ultimul dc nu il putem achizitiona?!L’am vz la cinema e super . . . Merita scos si acela!

 7. eu leam cumparat pe cele 2 serii piratii din caraibe, dar pe al 3-lea nu lam mai cumparat, si as vrea sal cumpar, ce credeti? va mai fi oferta aceea sau nu? dar cu Piratii din Caraibe:-Pe ape si mai tulburi cand va aparea la tv si in oferta aceea?

 8. @ valentin
  Ultimul Film Pirati din caraibe Pe ape si mai tulburi nu cred ca va aparea prea curand cu vreun ziar sau la TV , dar in ceea ce priveste nr.3 poti sa il achizitionezi de la magazinele de specialitate de la noi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *