Gazeta Sporturilor : Prima enciclopedie 3D a copilului tau. Din 2 august 2011

Pentru comenzi, sunati la Gazeta Sporturilor la 021 406 65 21 sau 021 406 65 34. Pretul volumului este de 15 lei + 7 lei taxele postale.

Din 2 august 2011, Gazeta Sporturilor va lansa Prima enciclopedie 3D a copilului tau.

O colectie de 4 volume de care se vor indragosti toti copii.

Pret ziar + carte : 14.99 lei.

Enciclopedia 3D pentru copii de la Gazeta Sporturilor contine :

 1. Dinozaurii – 2 august 2011
 2. Minunile lumii – 9 august 2011
 3. Intamplari uimitoare din lumea animalelor – 16 august 2011
 4. Mari batalii  din istoria lumii – 23 august 2011

30 thoughts to “Gazeta Sporturilor : Prima enciclopedie 3D a copilului tau. Din 2 august 2011”

 1. oare pot sa fac comnda on-line ? LA noi in oras nu sunt sau daca s-au adus se dau numai la cunostinte :(.Va rog sa-mi spuneti daca se poate face comnada 🙂

 2. Va rog, unde in Constanta mai pot gasi ,,Dinozaurii?” La ora 11 era de negasit. Sau daca o putem comanda….unde?

 3. Eu am incercat de dimineta de la ora 9 sa gasesc eciclopedia cu „Dinozaurii”… la mai multe chioscuri. Undeva mi-a zis ca n-a primit deloc, in alta parte mi-a zis ca a primit doar una… in alt loc mi-a zis ca le-a dat de la ora 7.
  Cum pot sa o comand???

 4. pentru toti nu cred ca se poate comanda de pe internet 🙁 dar eu am gasito in hunedoara si la ora 14 😉

 5. oare pot sa fac comnda on-line ? LA noi in oras nu sunt sau daca s-au adus se dau numai la cunostinte 🙁 .Va rog sa-mi spuneti daca se poate face comnada 🙂

 6. Am cumparat cartea! e super dar prima poza se vede la bine cu lentila verde decat albastra(am acasa ochelari cu lentila verde).Oare va aparea si in enciclopedie?

 7. Nu este corect . Se face atata reclama la enciclopedii incat copii si le doresc foarte mult,si apoi nu le gasim sa le cumparam . Este foarte urat ce se intampla si sunt foarte suparata . Ar fi foarte bine daca s-ar putea comanda si pe internet. Cei abilitati va rugam sa luati masuri. Va multumesc!

 8. Din susrse apropiate, cartea avut un mare succes. Cu mult peste asteptari. Dar s-a epuizat foarte repede. Are un pret foarte bun.

 9. copilul meu plinge si inima imi crape pentru ce? nu am mai gasit enciclopedia mult aratat la reclame

 10. Sunati la Gazeta Sporturilor la 021 406 65 21 sau 021 406 65 34. Pretul volumului este de 15 lei + 7 lei taxele postale.

 11. Nu am reusit sa gasim revista. Suntem din Aiud, unde au ajuns doar putine numere si nu am reusit sa o cumparam. Cu atata reclama la tv si-o doresc multi copii. Cum am putea sa o comandam si noi. Am dori toate numerele. Daca se poate obtine intr-un anume fel, va rugam anuntati-ne.

 12. va dau o idee cum puteti sa gasiti enciclopedia usor la chioscuri: mergeti la un chiosc de ziare si spuneti sa reserveze fiecare volum pt voi 😉

 13. Urmatorul volum al enciclopediei 3D apare marti, 9 august! „O minunata calatorie imaginara printre minunile lumii”, cu ochelari 3D gratuit!
  Primul volum, „Dinozaurii” il puteti comanda la marketing@gsp.ro sau marius.naescu@gsp.ro. Livrarea face imediat. Niciun copil care-si doreste aceasta colectie nu va ramine fara ea!

  Multumim,
  echipa Gazeta Sporturilor

  Ne puteti suna si la 021-4066516

 14. Frumoasa enciclopedie, copilul este foarte incantat de ea, dar din pacate zboara mult prea usor foile din ea. Poate viitoarele numere vor fi legate mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *