Jurnalul National : Muzzy. Din 11 martie 2011.

Cartile si dvd-urile din colectia „Muzzy” de la Jurnalul National pot fi cumparate de aici cu 277.10 lei  (450 de lei , 62% reducere)

Din 11 martie 2011, Jurnalul National si Editura Litera iti aduc Muzzy, cel mai apreciazt curs multilingvistic din lume, marca BBC.

Pentru ca toţi copiii să înveţe rapid engleza, franceza, spaniola, italiana şi germana. Pentru că e distractiv şi eficient… dar mai ales iubit de ei toţi! Muzzy: 15 cărţi cu CD şi 15 cărţi cu DVD care te vor ajuta să desluşeşti misterul limbilor străine!

Timp de 30 de săptămâni, în fiecare vineri, Jurnalul Naţional va fi însoţit de… Muzzy!

Preţul unui volum va fi de 14,9 RON.

La startul acestui proiect, vineri, 11 martie, Jurnalul Naţional şi Editura Litera îţi pregătesc o surpriză: poţi achi­ziţiona primele două volume din colecţia „Muzzy” (carte+CD şi carte+DVD) la preţul promoţional de 14,9 RON.

Multumirile merg la Georgescu.

sursa poza&info : jurnalul.ro

22 thoughts to “Jurnalul National : Muzzy. Din 11 martie 2011.”

 1. Stie careva daca e bun acest curs? Eu as vrea sa invat franceza ,germana si italiana cel putin nivel mediu ..cred ca asta o pot face acasa ,numai sa am materiale bune.

 2. Mihai, este un curs pentru copii. Pentru un nivel mediu sau avansat, iti recomand sa vizitezi institutele culturale aferente, unde vei gasi o multitudine de materiale, excelente pentru studiu individual. Asta daca esti in Bucuresti. Daca nu, iti ramane ca solutie „centrul de carte straina”. E o librarie specializata pe astfel de materiale.

 3. Puteau sa scoata ceva mai serios..pe mine chiar ma intereseaza sa mai invat vreo 3 limbi dintre acelea ca 2 stiu .Oricum o sa imi cumpar carti de specialitate ,nu`i problema.

 4. Este un curs absolut minunat, este adevarat, pentru copii, dar util si adultilor care vor sa porneasca in mod vesel o limba straina. Sunt de specialitate, predau engleza prin engleza, am obtinut rezultate senzationale. Tocmai vroiam sa il comand si am vazut ca se va publica impreuna cu Jurnalul National.

 5. As vrea sa stiu daca este buna aceasta colectie pentru cei care nu au facut engleza la scoala si vor sa invete acum?

 6. Eu l-am cumparat azi, e super. Sunt convinsa ca va avea rezultate pt cei mici

 7. Imi puteti da si mie cateva detalii referitor la acest curs?

  * Este si in romana?
  * Pentru ce nivele sunt?
  * Cat dureaza practic un desen?

  Mersi mult de tot.

 8. muzzy va aparea martea in loc de vineri sursa editia print jurnalul national

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *