7 thoughts to “Primul dvd al colectiei Alfred Hitchcock oferit GRATUIT vineri, 21 ianuarie 2011 !”

  1. Meritorie initiativa acestei colectii.Sa speram ca va apare si Hitchcock sezonul 2 cu : Rebecca, Fascinatie, Spelbound, Notorius sau La vest prin nord vest, alte filme de referinta din creatia marelui regizor englez.Felicitari Adevarul pentru aceasta minunata optiune !

  2. Pentru cei care nu au mai gasit la chioscurile de ziare DVD-ul de astazi (cum am patit si eu), acesta poate fi comandat online pe adevarulshop.ro, la pretul de 12.99 Ron.
    Cel mai bine ar fi fost ca si acest prim numar sa coste la fel ca celelalte. Chiar sunt curios cati din cei care au luat azi dvd-ul vor cumpara toata colectia, dar asa-i romanul, ia si ce n-are nevoie daca e gratuit 🙁

  3. Si eu l-am gasit cu greu la un chiosc de ziare aflat la marginea orasului. Totusi n-a fost chiar gratuit primul DVD, ca doar nu costa 2,2 lei ziarul Adevarul…

  4. Frumoasa colectie,superbe filme.Mi-a facut mare placere sa revad filmul Sabotorul…e un film ce l-am vazut prin anii 90 la pro tv…cand dadea vineri seara si sambata dimineata in reluare filme marca Alfred Hitchcock…Superba initiativa…chiar daca financiar nu imi voi permite sa imi intregesc colectia sunt multe titluri care merita….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *