Adevarul : Alexandre Dumas. Din 12 ianuarie 2011.

Din 12 ianuarie 2011, Adevarul ne ofera colectia Alexandre Dumas la 13.99 lei / volum.

Primul volum al colectiei va este oferit GRATUIT.

Colectia Alexandre Dumas de la Adevarul va contine 20 de volume  :

 1. Contele de Monte-Cristo vol I : 12 ianuarie 2011
 2. Contele de Monte-Cristo vol II : 19 ianuarie 2011
 3. Contele de Monte-Cristo vol III : 26 ianuarie 2011
 4. Contele de Monte-Cristo vol IV : 2 februarie 2011
 5. Regina Margot vol. I – 9 februarie 2011
 6. Regina Margot vol. II – 16 februarie 2011
 7. Doamna de Monsoreau vol. I – 23 februarie 2011
 8. Doamna de Monsoreau vol. II – 2 martie 2011
 9. Doamna de Monsoreau vol. III – 9 martie 2011
 10. Cei patruzeci si cinci vol. I – 16 martie 2011
 11. Cei patruzeci si cinci vol. II – 23 martie 2011
 12. Cei trei muschetari vol. I – 30 martie 2011
 13. Cei trei muschetari vol. II –  6 aprilie 2011
 14. Dupa douazeci de ani vol. I – 13 aprilie 2011
 15. Dupa douazeci de ani vol. II – 20 aprilie 2011
 16. Vicontele de Bragelonne vol I – 27 aprilie 2011
 17. Vicontele de Bragelonne vol II –
 18. Vicontele de Bragelonne vol III –
 19. Vicontele de Bragelonne vol IV –
 20. Laleaua neagra. Aventurile lui Lyderic –

Multumirile merg la Catalina.

Nu uitati : colectia de lux Alexandre Dumas de la Adevarul contine 10 titluri (2 titluri in plus fata de cele enumerate mai sus : Conjuratii si Sfinxul rosu) si poate fi achizitionata pentru 850 lei (700 lei fara cele 2 titluri : Conjuratii si Sfinxul rosu). Mai multe detalii gasiti aici !

sursa imagine : adevarul.ro

24 thoughts to “Adevarul : Alexandre Dumas. Din 12 ianuarie 2011.”

 1. Ce tareee! Imi plac foarte mult romanele lui Alexandre Dumas. Ceea ce mi se pare destul de exagerat e pretul. De la 10.9 lei au ajuns la 13.9 lei. In acest ritm isi vor pierde cumparatorii!

 2. Corecteaza: Titlurile sunt cele oficiale, pentru a te convinge intra pe adevarulshop si la carte o poti rasfoi si pe coperta din spate gasesti volumelele din serie.

 3. pretul este cam mare,sa fiu sincer….nu stiu cat vor vinde dar ar trebuii sa se gandeasca si la buzunarele noastre nu numai la profit…..initiativa este demna de lauda dar hai sa fim seriosi……sunt profituri mari in spatele acestor colectii…..

 4. Alexandre Dumas mai are multe alte titluri care merită; poate că ar fi fost o iniţiativă mai valoroasă – şi pentru Adevărul, dar şi pentru cititori 😉 – dacă ar fi pornit o colecţie „Capă şi Spadă” 😀 Nu zic nu la un Michel Zevaco, voi? 🙂 mai multe numere, preţuri un pic mai mici, numere mai multe, profit mai mare, dar asta e doar părerea mea.

 5. bun. acuma sa vedem ce vor scoate lunea, martea, vinerea.
  o sa continue oare cu serialul 24?

 6. da..pretul e mare, plus ca baietii sunt destul de isteti..scot mai multe volume la o carte ca sa obtina profit de 3-4 ori mai mare…deja e banala practica asta….Monte Cristo putea fi si in 2 volume lejer….

 7. asa este prieteni……in spatele acestor minunate colectii se ascund multe beneficii materiale pt cei care au initiat aceste colectii….cam deplasat pretul pt fiecare volum,dar in fine….o sa o cumpar si pe aceasta…

 8. Cei trei muschetari daca e traducerea Marius Zavastin o am de la colectia anterioara (100 opere esentiale) asa ca fac economie. Daca e traducerea Arhip & Fanny Lehrer atunci cotizez. Dar nu cred ca Adevarul are interes sa scoata cartea cu alte traduceri pentru ca ar insemna o cheltuiala in plus.

 9. Deci mi-am luat „Regina Margot” primul volum şi îmi place foarte mult cum s-a prezentat cartea. Dacă eu nu ţin în mână o carte cu coperţi cartonate (scuzaţi cacofonia), e ca şi cum aş citi de pe hârtie igienică. Totuşi, ca la toate cărţile Adevărul, nu există prefaţă, nu tu tabel cronologic, nu tu aprecieri critice. Bun. Nu se găsea un critic acolo să scrie ceva despre Dumas? Sau despre cartea asta? Că tabelul cronologic îl puteau găsi şi pe Google să-l pună acolo. De unde moştenitorii mei să cunoască geniul lui Dumas, dacă nu găsesc nimic scris despre el, acolo? De unde să ştie ei că a scris 200 de romane?

 10. Dacă vă uitaţi pe internet de preţuri, o să vedeţi că sunt de 4-5 ori mai ridicate decât acestea. Nu vă mai plângeţi şi cumpăraţi-le, că e pomană!

 11. Nu mai apare „Vicontele de Bragelonne”? La televizor arata ca „Dupa douazeci de ani” apare „Laleaua neagra”.

 12. Apare si Vicontele..
  E ceva ciudat la colectia asta..
  Am intrat pe Adevarul Shop si la colectia cu Alexandre Dumas, au scos cartile de au aparut pana acum si le-au inlocuit cu cele din editia de lux, iar cele aparute pana acum, din cate vad, nu se mai gasesc pe site…

 13. asa este
  au inlocuit- o cu colectia de lux
  astia sunt mereu plini de surprize
  nici nu mai stii ce apare

 14. ce frumos ar fi sa faca o colectie Tolstoi. Dostoievski. Hugo. dar nu cred ca se va intampla. oricum frumoasa aceasta colectie Alexandre Dumas la fel ca si colectia Jules Verne

 15. poate vor incepe sa scoata din colectia de lux cate o serie de autor ca la pretul de 50 pe vol. nu cred ca le vor mai vinde

 16. Care e diferenta dintre aceasta colectie la 13.9 lei cartea si colectia de lux?
  Singurul lucru la care ma pot gandi este calitatea hartiei si poate o alta traducere.

 17. @Bikz
  sunt aceleasi traduceri, doar hartia e mai proasta, si nu contine celelalte 2 titluri din colectia de lux: Sfinxul Rosu si Conjuratii.

 18. Dar asta tot nu explica diferenta mare de pret dintre cele 2 colectii dupa parerea mea.

 19. @Bikz
  La colectia de lux difera culoarea copertei..plus ca la cea de lux e facuta din piele ecologica..asa imi spusese mie o vanzatoare odata..
  Marius, Sfinxul Rosu nu apare cred ca din cauza ca ei au fost primii din Romania care l-au tradus si publicat..deci da, ca sa il ai, merita sa dai 50 de lei, asta in caz ca il vrei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *