Echipa de vanzare rapida de la Adevarul.

Ghidul Consultantului Divizia Directa de la Adevarul.c (pentru mai multe detalii).

„Editura cauta colaboratori pentru vanzarea cartilor din colectiilor : 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca, Colectia de Lux, Colectia National Geographic, Colectia Pictor de Geniu si alte noutati.

Vino sa ai succes, sa castigi, sa te schimbi in bine, sa-ti dezvolti creativitatea! Vei invata cum sa-ti eliberezi uriasul potential inca nedescoperit.

Trimite datele tale de contact  pe adresa de email  vanzare.directa@adevarul.ro sau suna la numarul 0730 190 901 si vei porni la drum.” sursa : editia de prin – Adevarul de Seara.

Cine-mi poate da mai multe detalii?

14 thoughts to “Echipa de vanzare rapida de la Adevarul.”

 1. Eu sunt reprezentant vanzari directe Adevarul. Prin vanzarea cartilor primesti comision 15% din pretul fiecareia. Livrarea se face prin Posta sau Fan Curier la domiciliul clientului contra cost: 8.5 lei primul kg la posta (max 10 zile) si in jur de 20 lei prin curier (max 5 zile).Banii din comisione vor fi livrati intr-un cont la fiecare 7 ale lunii, impozitul va fi retinut la sursa. Cam atat…

 2. S-ar supara careva daca as pune pe blog o lista cu reprezentantii echipei de vanzare rapida Adevarul? Pe orase? Ar ajuta? Ce parere aveti?

 3. Pe mine nu m-ar deranja. Este cam la inceput si nu stiu cat de multi sunt, dar in timp sigur se extinde in fiecare oras.

 4. Publicul tinta este format din: persoane fizice, cunoscuti, scoli, gradinite, agentii de turism(?)… Practic le vinzi oricui. Nu este nevoie de chiosc/taraba deoarece tu nu ai efectiv cartile. Ele se vor comanda pe numele clientilor, si le vor fi livrate acasa, vor plati prin mandat. De 2 zile sunt inscrisa, asa ca inca nu am avut nici un client.

 5. Deci este aproape la fel ca şi în cazul reprezentanţilor „Avon” care vând produse cosmetice ?

 6. Cam asa, doar ca nu livrezi personal produsele, ci acestea sunt trimise prin posta/curier clientului, nu umbli tu sa iti achite comanda… Cand te inscrii ai acces la un portal on line unde vei introduce datele clientilor tai, liste de unde selectezi produsele… Se aseamana cu Avon oarecum.

 7. Vedeti c-am atasat Ghidul Consultantului, citi-l.

  Cum credeti c-ar fi cel mai corect sa alcatuiesc lista : Oras, Nume, adresa de email sau telefon?

  Vreau sa ajut atat consultantii cat si cei cumparatorii.

 8. Informatii care nu sunt cuprinse in ghid:
  Nu este obligatorie o comanda minima lunara.
  Taxa de transport este variabila in functie de greutate si modalitatea de livrare.
  Coletul ajunge direct la adresa clientilor in 5-10 zile.
  Comisionul de 15% se primeste si pentru o carte comandata.

  Mi se pare o idee buna lista consultantilor.

 9. Nu mai aveam acces la portalul lor, asa ca am sunat la nr de telefon indicat acolo (Divizia carte) unde mi s-a spus ca au avut vanzari foarte mici si nu era rentabil, asa ca am suspendat programul…. Cred ca ieri au luat decizia asta, pentru ca pana atunci era functional si portalul de vanzari online…

 10. Au suspendat portalul, nu au trimis preaviz de reziliere cum prevede contractul, abia in decembrie au bagat plata comisioanelor, eu am primit 70 de lei in loc de 250 (calculat atent).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *