Gazeta Sporturilor va ofera cartea Barbatii care urasc femeile de Stieg Larsson in doua parti – 30 septembrie / 7 octombrie 2010.

Puteti comanda online de aici cele 2 volume ale cartii Barbati care urasc femeile, aparute la sfarsitul anului 2010 impreuna cu Gazeta Sporturilor. 15 lei / volum.

Gazeta  Sporturilor şi Editura Trei pregătesc o ediţie specială a cărţii lui Stieg Larsson „Bărbaţi care urăsc femeile”.

Ediţia specială a cărţii „Bărbaţi care urăsc femeile” va fi lansată în două părţi, care vor apărea pe piaţă împreună cu ziarul în 30 septembrie, respectiv 7 octombrie, la 11,99 lei fiecare. Premiera pe care o aduce Gazeta în colaborare cu Editura Trei pe piaţa de carte din România este lansarea cu ziarul a unui volum foarte nou, de top. Niciodată pînă acum vreun ziar nu a fost însoţit de un un titlu atît de puternic, certificat de librăriile din toată lumea.

Şi chiar dacă vă vine greu să credeţi, pentru că nu vi s-a mai întîmplat de mult, probabil din copilărie, cînd citeaţi Jules Verne sau Alexandre Dumas, „Bărbaţi care urăsc femeile” e genul acela de carte pe care nu te opreşti pînă nu o termini. Şi are peste 700 de pagini!

sursa : gsp.ro

8 thoughts to “Gazeta Sporturilor va ofera cartea Barbatii care urasc femeile de Stieg Larsson in doua parti – 30 septembrie / 7 octombrie 2010.”

  1. Nu am gasit cartea nicaieri. Am intrebat pe cei de la chioscurile de ziare (am intrebat in 5 locuri diferite) si mi-au spus ca ziarul nu a aparut cu nici o carte. Ciudat… probabil că pretul real e mult prea mare ca să il poata reduce la 12 lei…

  2. Pai si eu ce am scris sus in articol? Nu cumva am scris ca apare pe 30 septembrie / 7 octombrie?

  3. Puteti comanda online de aici cele 2 volume ale cartii Barbati care urasc femeile, aparute la sfarsitul anului 2010 impreuna cu Gazeta Sporturilor. 15 lei / volum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *