Jurnalul National creeaza o confuzie in ceea ce priveste urmatoarele volume ale colectiei Carte de Buzunar.

Salonul rosu de Strindberg va fi volumul 10 al colectiei Carte de Buzunar de la Jurnalul National – data aparitie 2 august 2010.

In editia de print de azi (26 iulie 2010 – link poza) Jurnalul National ne informeaza ca  urmatorul volum al colectiei (volumul 10 – Carte de buzunar) va fi Salonul rosu de Strindberg.

Confuzia care se creeaza se datoreaza faptului ca la sfarsitul cartii (pe interior – link poza) scrie ca volumul 10 -Leaganul pisicii de Maurice Baring – vol. 1  iar volumul 11 -Leaganul pisicii de Maurice Baring – vol.2 .

Curiozitatea mea este : Care va fi cu adevarat volumul 10 al colectiei Carte de Buzunar de la Jurnalul National? Salonul rosu de Strindberg sau Leaganul pisicii de Maurice Baring – vol 1? Sa fie Salonul rosu de Strindberg volumul 13 al colectiei Carte de buzunar?

2 thoughts to “Jurnalul National creeaza o confuzie in ceea ce priveste urmatoarele volume ale colectiei Carte de Buzunar.”

  1. Banuiesc ca vol 10 va fi Salonul Rosu asa au anuntat si pe site.
    oricum nu conteaza chiar asa mult bine ca exista aceasta colectie . ce nu imi place e ca nu spun cat va dura si cate volume vor fi

  2. Nu, Salonul rosu va fi volumul 10 (confirmat de articolele din ziar) si probabil mai apoi va aparea Leaganul pisicii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *