Romania Libera : 100 de minuni ale Artei si Arhitecturii

Colectia 100 de minuni ale Artei si Arhitecturii de la Romania Libera este aparuta complet.Poate fi achizitionata complet la aceasta data (27 mai 2010).

Info : Cele şapte volume ale colecţiei 100 de minuni ale artei şi arhitecturii sunt o călătorie în jurul lumii printre cele mai fascinante creaţii ale geniului omenesc în domeniul artelor vizuale.

Info : Pretul unui volum este de 16.9 lei. Toate cele 7 volume pot fi achizitionate pentru pretul de 118.3 lei.

Info : Modalitati de comanda : difuzare@romanialibera.ro , 004.021.202.8210 ,  004.037.212.5210. Trebuie sa specificati in email adresa de corespondenta, numele complet , telefonde contact cat si titlurile volumelor pe care le doriti sau colectia completa, dupa caz.

Info : Pagina colectiei pe Romania Libera.

Colecţia 100 de minuni ale Artei si Arhitecturii de la Romania Libera cuprinde 7 titluri:

 • 1. Europa I
 • 2. Europa II
 • 3. Europa III
 • 4. Europa IV
 • 5. Europa – Asia
 • 6. Asia – Africa
 • 7. Africa – Americile

14 thoughts to “Romania Libera : 100 de minuni ale Artei si Arhitecturii”

 1. As dori sa aflu o lista completa a aparitiilor a 2 serii mai vechi de reviste, pe care le detin doar partial, si nu cunosc in ce consta colectiile complete. Este vorba de cele doua colectii, aparute in anii 2005-2008, Mari pictori (detin vreo 50 de numere din cica 120?), si Art Gallery (am cel mult 10, din circa 80). M-ar interesa foarte mult (inclusiv pentru blogul meu) daca as putea obtine aceste informatii.
  Sunt off-topic, intrucit nu am gasit un topic dedicat acestor colectii…

 2. @ altmarius
  Colectia Mari Pictori a debutat in 2000 si a tinut pana in 2003, cand a fost inretrupta brusc. Au fost in jur de 7 bibliorafturi cu 117 numere. Un biblioraft continea 15 numere.
  Mai multe informatii nu am, doar stiu ca personal cumparam revista de la chioscuri.

  Despre Art Gallery, colectia a inceput in 2007 si s-a terminat in octombrie 2008. Deoarece detin toata colectia, pot spune urmatoarele: contine 82 de numere, organizate in 7 bibliorafturi. Primul numar a fost dedicat lui Van Gogh si s-a terminat cu A.Carracci.
  Colectia este minunata, pacat ca s-a terminat , ar mai fi putut continua. Oricum cei de la Deagostini nu mai au toate numerele, din pacate.

 3. @altmarius
  De unde pot face rost de Marii Pictori numerele 105-117? Restulle am pe toate. Spuneai ca s-a terminat la numarul 117. Care a fost mai ca lumea Art Gallery sau Marii pictori? Nu am mai luat Art Gallery. Asta e.

 4. @marius
  Mesajul de mai sus e si pentru tine. Am incercat si eu la DeA si nu au numerele respective.

 5. Incercati pe okazii punct ro.
  Eu de acolo mi-am completat unele colectii de la DeA, inclusiv Art Gallery pe care si eu o am in colectie completa.

 6. Poate sa-mi spuna cineva cate numere a avut colectia Atlas-intreaga lume la dispozitia ta??

 7. Multumesc tuturor pentru raspunsurile oferite, dar in continuare am nevoie de o lista completa a aparitiilor. In special, sunt interesat de Art Gallery de la DeA, intrucit din Mari Pictori detin mai multe numere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *