Jurnalul National : 50 de povesti de adormit copiii. Din 1 iunie 2010.

 

Cele 2 volume din colectia „50 de povesti de adormit copii” pot fi cumparate de aici cu 28 lei (30 lei, 6% reducere)

Info : Marţi, 1 iunie, Jurnalul Naţional apare împreună cu primul volum din colecţia „Cărţi de adormit copiii” („50 Bedtime Stories”). Colectia va contine 2 volume.

Info : Cele două volume ale acestei colecţii cuprind 50 de poveşti de pe toate meridianele lumii, de la poveşti clasice la istorioare mai puţin cunoscute publicului larg. Fiecare dintre acestea oferă copilului tău experienţa magică a unei lumi de basm.

Info : De ziua lor, copiii şi nu numai vor fi încântaţi de poveşti cu vrăjitoare, prinţi şi prinţese şi cu o mulţime de creaturi magice. Iată câteva poveşti pe care le veţi citi în acest prim volum: „Jack, hoţul cel viclean”, „Peştele şi inelul”, „Bonetă din Papură”, „Mireasa Căpcăunului”, „Soţul fetei şobolanului”, „Porcarul şi fata de împărat”, „Hans cel norocos”, „Vântul şi soarele”.

Info : Volumele sunt completate de ilustraţii spectaculoase, adaptate fiecărei poveşti în parte şi gândite special pentru grupa de vârstă căreia i se adresează.

Info : Mai mult decât atât, fiecare poveste are calculat şi timpul în care poate fi lecturată, oferind părinţilor ocazia să aleagă titlul în funcţie de timpul pe care îl au la dispoziţie.

12 thoughts to “Jurnalul National : 50 de povesti de adormit copiii. Din 1 iunie 2010.”

  1. Nu am idee, Jurnalul National „uita” de fiecare data sa anunte pretul. Posibil sa fie 12-13 lei, asta ca sa fie la acelasi pret cu majoritatea colectiilor de pe piata. Insa nu este un lucru cert, este doar presupunerea mea, ramane de vazut.

  2. da mai bine ar fi ca macar primul volum sa fie oferit in dar copiilor, adica gratuit, ca doar e ziua lor.

  3. Aceasta colectie va avea doar 2 volume, cum sa oferi primul volum gratuit?

  4. cum as putea sa fac rost de aceasta carte???la chioscurile de ziar deja nu se mai gaseste…

  5. Volumul doi al colectiei pe 8 iunie asa scrie in ziarul de pe 2.06.2010 si v-a costa 15lei ca primul.

  6. AM CUMPARAT SI EU CELE DOUA VOLUME ALE COLECTIEI. .SUNT BINE GANDITE AVAND MULTE POVESTI PE CERE NU LE GASESTI REPETATE SI IN ALTE CARTI. SURPRINZATOR MI S-A PARUT PRETUL CARTII. MA ASTEPTAM CA PRIMUL VOLUM SA FIE INTRADEVAR GRATUIT,INSA CE NU FACE UN PARINTE PENTRU COPILUL LUI!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *