Saptamana Financiara in 26 aprilie 2010 : cartea Secretele Vaticanului de Bernard Lecomte.

Saptamana Financiara v-a oferit in data de 26 aprilie 2010 cartea Secretele Vaticanului de Bernard Lecomte.

Detalii carte :

O lectură fascinantă despre legendele, misterele şi zvonurile care au înconjurat, încă de la înfiinţare, Cetatea Sfântă. Autorul cărţii, Bernard Lecomte, celebru jurnalist francez şi specialist în istoria Vaticanului, a semnat şi alte cărţi dedicate Bisericii Catolice, printre acestea numărându-se şi o extraordinară biografie a Papei Ioan Paul al II-lea.

În cei aproape 10 ani de cercetări desfăşurate chiar în interiorul Vaticanului, “unul dintre cele mai misterioase locuri din lume”, Lecomte a reuşti să strângă numeroase documente, mărturii, informaţii inedite, care au constituit materia primă pentru “Secretele Vaticanului”.

Cu obiectivitate şi respect, fără ipocrizie sau ireverenţiozitate, cartea lui Bernard Lecomte desfiinţează tabuuri şi răspunde la întrebări incomode pentru Biserica Catolică.

Fiecare dintre cele 17 capitole dezvăluie misterele şi aduce informaţii suprinzătoare despre unele dintre cele mai provocatoare subiecte de dezbatere legate de Vatican: cum a fost Biserica Catolică pe punctul de a aproba contracepţia sau care sunt informaţiile veridice despre moartea “cu zambetul pe buze” a Papei Ioan Paul I, după doar o lună de când devenise conducatorul Bisericii Catolice, care este semnificaţia celui de-al treilea secret de la Fatima sau cum a fost Papa antrenat în cel mai mare scandal financiar după război.

Sursa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *