Ati reusit sa intrati in posesia primului volum al colectiei de Ghiduri turistice marca National Geographic : Argentina ?

Daca da, spuneti-mi ce parere aveti despre acest prim volum si despre colectia de Ghiduri turistice marca National Geographic de la Adevarul …

Daca nu, spuneti-mi ce s-a intamplat de nu le-ati putut achizitiona …

Mai multe detalii despre aceasta colectie gasiti aici.

5 comentarii la „Sa notam :12 martie 2010, data de aparitie a primului volum din colectia Ghiduri turistice marca National Geographic. Argentina.”
  1. Da, l-am gasit, usor, avea o cutie plina la magazinul de unde cumpar presa zilnic, dadea la cine cerea, fara „liste”. Numai l-am rasfoit, e interesant, desi Argentina e cam departe…

  2. Da si eu l-am gasit la un chiosc din oras (Craiova). L-am luat cu 3 lei atat a zis vanzatorul (nu am comentat) nu am primit ziarul, doar ghidul si programul TV. Sunt multumit ca l=am luat si asa. despre el ce sa zic impresionant.

  3. Da, l-am luat, din 5 incercari, iar ca si editie este foarte buna. E similara cu un ghid turistic existent pe piata, dar cu un pret de aproximativ 60 lei. Deci, inca o data Adevarul demonstreaza ca putem avea in biblioteca numai lucrari de exceptie la pret accesibil oricui. Cine nu vrea nu poate avea cultura.

  4. Librariile sau sediile Adevarul. Aveti asa ceva in orasul dumneavoastra?? Il puteti comanda si online insa dureaza cateva saptamani bune pana o sa-l primiti.

  5. eu nu am gasit ghidul….si il vreau neaparat dar nu vreau sa ma abonez….cine imi spune de unde pot procura primul numar?????va rog frumos…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *