Publicatia Adevarul va ofera gratuit primele doua volume din colectia de Ghiduri turistice marca National Geographic. Din 12 martie 2010.

Publicatia Adevarul va ofera gratuit primele doua volume din colectia de Ghiduri turistice marca National Geographic :

 • 1. ARGENTINA : 12 Martie 2010
 • 2. PERU : 19 Martie 2010

Pretul unui volum este de 12.99 lei. Exceptie facand primele doua volume ale colectiei care sunt distribuite gratuit !

Schimbare de pret. Noul pret este de 13.99.

Pentru mai multe detalii click aici.

7 thoughts to “Publicatia Adevarul va ofera gratuit primele doua volume din colectia de Ghiduri turistice marca National Geographic. Din 12 martie 2010.”

 1. As vrea sa comand ghidul NatGeo despre Argentina de pe site, pentru ca la chiosc nu l-am mai gasit. Vreau sa stiu, ca sa nu am surprize, voi plati intregul pret de 12.99 + taxe postale, sau doar taxele de livrare, din moment ce cartea a fost distribuita gratuit la chioscuri?
  Va multumesc

 2. Daca sunt cumparate fie de la Librariile sau Sediile Adevarul fie prin comanda online, aceste doua volume nu mai sunt oferite grauit.

 3. Daca sunt abonata la Adevarul cu cartea verde ( de joi) nu trebuia sa primesc cu ziarul de vineri ghidul ? Postasul nu l-a adus!

 4. Nu, deoarece ati platit doar pentru respectiva colectie(100 de carti). Daca doriti sa primiti acasa colectia ghidurilor luati legatura cu Adevarul pentru a va comunica cat trebuie sa platiti.

 5. veti plati pretul normal (de 12,99 lei) + taxele de curierat. eu am comandat deja …….

 6. Cum este posibil, dupa ce am fost informati ca pretul celor 24 de ghiduri (cu exceptia celor 2 oferite gratuit) va fi de 12,99 lei sa creasca la 13,99 lei la nici jumatatea colectie? oare cat va mai creste pana la ultimul numar din septembrie??vreau sa cumpar intreaga colectie, dar, traim in ROMANIA, ”tara tuturor posibilitatilor” cum mai este numita, preturile cresc peste noapte, avem -sau mai bine spus cine mai are o slujba- salariile „mizere” un minim pe economie care abia te ajuta sa supravietuiesti la preturile pietei care au fost aliniate cu cele europene …….in sfarsit……De ce o asemenea schimbare?de ce s-a anuntat un pret pentru toate ghidurile care nu este real pana la urma……oare exprimarea sa fie de vina sau ….poate nu mai inteleg eu bine limba romana si nu stiu sa fac o interpretare:
  ”webRelease: Adevarul lanseaza din 12 martie o colectie speciala de ghiduri turistice marca National Geographic
  A | a de Redactia | Luni, 1 martie 2010, 13:35 webReleases | Media

  Cele 26 de volume se vor vinde vinerea impreuna cu ziarul la un pret imbatabil de doar 12.99 lei bucata

  Dumneavoastra la ce concluzie ati ajuns??? imi poate da cineva un raspuns sau deja cer mult prea mult….veti trece cu vederea ca „doar asa face tot romanul”…
  Poate pentru o anumita categorie sociala care achizitioneaza ziarul (desi, ma indoiesc ca o persoana cu salariul de 2000 ron – minimum – cumpara ziarul pentru ghiduri), 1 leu in plus la pretul ghidului afecteaza puterea de cumparare, poate si altii vor continua sa cumpere, pentru ca…E DOAR 1 LEU, dar oare va ramane la acest pret pana la ultimul ghid?sau datorita cererii prea mari ofertantul se vede nevoit sa profite ”putin” de situatie si sa creasca pretul pentru un profit mai mare (ca doar traim in Romania)??
  O seara placuta si…astept si un raspuns daca este posibil..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *