Saptamana Financiara va ofera in 22 februarie 2010 cartea Criza economica si profetii ei de Charles R. Morris

Luni 22 februarie 2010 Saptamana Financiara va ofera un produs marca Sfin, cartea Criza economica si profetii ei de Charles R. Morris.

Pretul acestei carti este de 14 ron.

( numarul trecut al colectiei : filmul Birthday Girl ( in traducere : Nevasta la pachet – link)

Detalii carte „Criza economica si profetii ei” de Charles R. Morris :

carte-document dedicata seniorilor economiei americane – Waren Buffet, George Soros, Paul Volcker – , cei care au prevazut, cu mult timp inainte sa se produca, criza financiara globala care a zguduit lumea si efectele ei devastatoare pe termen lung. Din pacate, nimeni nu i-a luat in seama, nici finantistii de pe Wall Street, nici autoritatile americane, sustine Charles R. Morris, autorul cartii, fost bancher si unul dintre cei mai reputati scriitor de literatura de business.

“Criza economica si profetii ei” cuprinde trei eseuri biografice extinse despre viata, cariera si filosofia celor trei personalitati. Morris analizeaza cu finete principiile celor considerati “pilonii” lumii financiare, ca si judecatile lor in ceea ce priveste criza actuala, precum si modalitatile de a o depasi.

Personalitati extrem de populare si voci respectate pe scena economiei americane si a celei mondiale deopotriva, cei trei sunt dovada ca succesul poate fi obtinut chiar si in conditii de incertitudine. Desi experienta si stilul lor variaza, au multe in comun

Buffet si Soros, cu averi fabuloase, sunt printre cei mai mari investitori din toate timpurile, in timp ce Volcker, fost presedinte ale FED (Rezerva Federala) si in prezent consilier economic al presedintelui Obama, este considerat in SUA un salvator al economiei nationale in perioade de recesiune. Varsta inaintata – Volcker are 82 de ani, iar Buffet si Soros 80 de ani, le ofera avantajul unei experiente incredibile. “Atat in cazul lui Buffett, cat si in cel al lui Volcker, prestigiul lor este atat de mare incat simpla lor prezenta alaturi de Barack Obama, la acea data presedinte ales, cand acesta si-a prezentat planul de salvare a economiei, a facut ca o intreaga lume, ajunsa la capatul puterilor, sa rasufle usurata

Sursa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *