Saptamana Financiara in 1 martie 2010 : Secretele romanului "Simbolul Pierdut" de Dan Burstein si Arne de Keijzer

Luni, 1 martie 2010, urmeaza sa apara in colectia de produse de la Saptamana Financiara cartea : Secretele romanului „Simbolul Pierdut” de Dan Burstein si Arne de Keijzer.

Pretul acestei carti este de 14 lei.

(saptamana trecuta Saptamana Financiara v-a oferit : cartea Criza economica si profetii ei de Charles R. Morris – link)

Detalii carte Secretele romanului „Simbolul Pierdut” de Dan Burstein si Arne de Keijzer :

Autorii, Dan Burstein şi Arne de Keijzer, au adunat în acest volume documente secrete, scrieri originale, interviuri ample cu experţi, opinii ale unor masoni. Printre cei care au contribuit la descoperirea „Secretelor simbolului pierdut” se numără:
  • Amir Aczel, matematician şi istoric al ştiinţei, cunoscut pentru numeroase cărţi nontehnice, printre care „Ultima teoremă a lui Fermat“
  • Diane Apostolos-Cappadona, profesor adjunct de artă religioasă şi istorie culturală la Universitatea din Georgetown
  • Michael Barkun, profesor de ştiinţe politice la Universitatea Syracuse şi fost consultant la FBI
  • Arturo de Hoyos este mason de grad 33 şi deţinător al Marii Cruci a Curţii de Onoare în Consiliul Suprem al Masoneriei de Rit Scoţian
  • Elonka Dunin, expert în sculptura Kryptos de la CIA
  • Dan Burstein, jurnalist premiat şi autor a numeroase cărţi despre economia, politica, tehnologia şi cultura globală, este considerat „autoritatea supremă” în ceea ce priveşte cărţile lui Dan Brown.

Încă din 2004, Burstein şi Arne de Keijzer au implicat 50 de scriitori, editori şi experţi într-un proiect de descifrare a „Codului lui Da Vinci”, primul best-seller al lui Dan Brown. Cu subiecte care variau de la teologie la istoria artei, Evangheliile gnostice şi scripturile apocrife, coduri şi criptografie, volumul „Secretele romanului Codul lui da Vinci – ghid informal al misterelor din spatele romanului lui Dan Brown” a fost un succes incredibil. A fost tradus în peste treizeci de limbi şi a apărut în douăsprezece liste mondiale ale celor mai bine vândute cărţi (New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Publisher’s Weekly). Burstein a continuat seria cu „Secretele romanului Înger şi demon”, „Secretele fiului văduvei” şi „Secretele Mariei Magdalena” şi „Secretele celor 24”. Seria „Secretelor” a fost prezentată în două ediţii speciale de colecţie ale U.S. News & World Report şi în trei filme documentare, printre care Secretele romanului „Codul lui da Vinci“ (narat de Susan Sarandon). Până acum au fost tipărite peste şase milioane de exemplare ale cărţilor din seria Secrete, disponibile pe mai mult de cincizeci de pieţe de carte din întreaga lume.

Sursa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *