Sa notam : 13 ianuarie 2010, data de aparitie a primului volum din colectia Jules Verne (Adevarul). 20.000 de leghe sub mari.

Ati reusit sa intrati in posesia primului volum al colectiei Jules Verne, 20.000 de leghe sub mari ?

Daca da, spuneti-mi ce parere aveti despre acest prim volum si despre colectia Jules Verne …

Daca nu, spuneti-mi ce s-a intamplat de nu le-ati putut achizitiona …

Accesand acest link veti descoperi :

 • Cartile din colectia Jules Verne pot fi comandate online si care este link-ul aferent.
 • Titlurile celor 40 de volume ale colectiei.
 • Cateva detalii ale colectiei.

5 thoughts to “Sa notam : 13 ianuarie 2010, data de aparitie a primului volum din colectia Jules Verne (Adevarul). 20.000 de leghe sub mari.”

 1. Azi dimineatza la chioscuri nu am gasit volumul cu jules verne asa ca m-am dus la libraria adevarul am ajuns acolo la ora 10 si stupoare erau o coada de vreo 150 de persoane daca nu mai mult am stat 2 ore la coada si am inteles ca se vor gasi si maine volumele acolo dar vor fi la pretul de 11 lei nu vor mai fi gratis ca azi.Eu zic ca a meritat efortul cartile arata foarte bine

 2. Nu am nici cea mai mica idee … dar nu cred ca mai apare ceva de Dostoievski in colectia 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca.
  E posibil sa apara colectia de carte Feodor Dostoievski, dar este doar o parere , nimic concret.
  Este inceput de an, astept colectii noi, sunt nerabdator sa vad cine si cu ce o sa faca pasul … deoarece colectiile oferite de ziare sunt afaceri profitabile si nu cred ca lasa careva profitul deoparte … mai ales ca suntem in criza iar unii dau faliment.

 3. EI bine am reusit sa-mi cumpar cartea, de fapt am luat doua, la ora 10, fara nicio bataie de cap, fara coada, fara imbulzeala, a fost excelent. Mentionez ca sunt din Sighetu Marmatiei, Maramures.
  Cartile sunt foarte frumoase, o colectie pe cinste.
  Felicitari celor de la Adevarul pentru initiativa.
  Eu colectionez si cele 100 de carti, si sunt foarte multumit de ele. A dori sa te intreb daca nu stii daca vor mai intra lucrari de a lui Dostoievski, in aceasta colectie. Multumesc anticipat.

 4. Sa va fie rusine. Ma chinui sa cumpar revista cu cartea Jules Verne . Pana miercuri 9-02-2010 m-am chinuit de feicare data sa fac rost de carte. De ce mai faceti reclama la aceste serii de volume daca nu se gasesc. RUSINE, RUSINE Acum numarul de miercuri 09-02-2010 nu il am. De geaba m-am chinuit sa cumpar. Sunt din Focsani. La chioscul de unde caut sa-l cumpar vanzatoare-i i s-au incurcat coletele. Asa o sa se intample si data viitoare . Daca nu aveti carti destule pentru fiecare judet si oras din tara nu mai faceti atata RECLAMA. Asa m-am chinuit si cu cele 14 volume din colectia Marii pictori. Foarte greu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *