100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca in 7 ianuarie 2009 : Zeci negri mititei + Crima din Orient Express de Agatha Christie.

In colectia 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca de la Adevarul urmeaza sa apara in 24 decembrie 2009 volumul cu numarul 61 al colectiei, Zece negri mititei. Crima din Orient Expres de Agatha Christie

Pretul acestui volum este de 10.99 ron.

( Numarul trecut din colectia 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca : Cei trei muschetari (volumul 2) de Al. Dumas. Detalii roman.)

Detalii romane :

Zece negri mititei de Agatha Christie :

10 – Zece straini sunt atrasi de un misterios U.N. Owen, intr-o casa pe o insula izolata, din apropierea Devon-ului.

9- In timpul cinei, un mesaj inregistrat in acuza pe fiecare in parte de cate o crima, iar in final, in aceeasi seara, unul din oaspeti moare.

8 – Rupti de lume din cauza unei furtuni violente si urmariti de versurile unei vechi poezii de copii, care numara descrescator de la zece la zero, oaspetii lui U.N.Owen incep unul cate unul sa moara.

7- Care dintre ei este criminalul? Oare va supravietui careva.

Crima din Orient Express  de Agatha Christie :

Imediat dupa miezul noptii, o puternica furtuna de zapada opreste brusc faimosul Orient Express.

Luxosul tren are surprinzator de multi pasageri pentru aceasta perioada a anului. Insa dimineata, unul dintre calatori nu-si mai face aparitia – un american este gasit mort in compartiment, injunghiat de douasprezece ori, cu usa compartimentului incuiata pe dinauntru…

In incercarea de a dezlega misterul, Hercule Poirot gaseste tot felul de indicii false, menite sa-l abata de la descoperirea criminalului. Deznodamantul dramatic va aduce insa nu una, ci doua solutii ale crimei – ambele, la fel de acceptabile.

One thought to “100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca in 7 ianuarie 2009 : Zeci negri mititei + Crima din Orient Express de Agatha Christie.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *