100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca in 14 ianuarie 2010 : Departe de lumea dezlantuita de Thomas Hardy. Volumul 62 al colectiei.

PROMO : 50% reducere + transport gratuit la mii de cărți (15 - 16 septembrie 2021)

In colectia 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca de la Adevarul urmeaza sa apara in 14 ianuarie 2010 : Departe de lumea dezlantuita de Thomas Hardy.

Pretul acestui volum este de 10.99 ron.

( Numarul trecut din colectia 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca : Zeci negri mititei + Crima din Orient Express de Agatha Christie )

Detalii roman :

La jumatatea epocii victoriene, intr-o perioada de avant a economiei, cand Anglia devenise prima putere industriala a lumii, Thomas Hardy reconstituie cu nostalgie, intr-o cuprinzatoare fresca romanesca, climatul spiritual al Angliei patriarhale.

In cuvintele unei remarcabile scriitoare ca Virginia Woolf, Departe de lumea dezlantuita ne dezvaluie cealalta latura a spiritului uman, partea intunecata, care se revela in singuratate, iar nu cea luminata, care se arata in societate.

In Wessex, tinut pe jumatate real, pe jumatate imaginar, se impletesc destinele zbuciumate ale unor personaje fascinante prin complexitate. Procesul de decantare a sentimentelor impus de viata domnisoarei Everdene se urmareste mai intii cu interes, apoi cu simpatie si pina la urma cu pasiune – ca si cum ar fi vorba de o ruda apropiata. O lume de mult apusa, dar care vorbeste limpede despre ceea ce este etern in om.

2 thoughts to “100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca in 14 ianuarie 2010 : Departe de lumea dezlantuita de Thomas Hardy. Volumul 62 al colectiei.”

  1. Cartea este foarte frumosa. Am citit-o si mi-a placut foarte mult! Va sfatuiesc sa o cititi.

  2. Am citit aceasta carte. Mi-a placut mult. Nu am decat 13 ani ,dar am simtit gustul acestei carti.
    Va recomand sa o cititi. Veti fi incantati cu siguranta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *