Jurnalul National : Cele mai frumoase povesti ( carte + cd)

Cartile din colectia „Cele mai frumoase povesti” de la Jurnalul National pot fi cumparate de aici!

Info : Jurnalul National va ofera in fiecare zi de LUNI, incepand cu 16 noiembrie 2009 si timp de 6 saptamani, colectia Cele mai frumoase povesti.

Info : Colectia Cele mai frumoase povesti continua cu inca 6 volume ( in total 12 volume).

Info: Colectia Cele mai frumoase povesti va fi compusa din carte si cd. Fie­care volum va fi insotit si de un CD cu povesti.

Info : Pretul unui volum din colectia Cele mai frumoase povesti de la Jurnalul National este de 13 ron.

Lista volumelor din Colectia Cele mai frumoase povesti ( carte + cd) de la Jurnalul National:

 • Primul volum, „Craiasa zapezii”, de Hans Christian Andersen, contine trei povesti: „Craiasa zapezii”, „Ratusca cea urata” si „Amnarul”.  Primul album contine adapta­rea dramatizata a povestilor „Amnarul” de H.C. Andersen si „Tinerete fara batranete” de Petre Ispirescu. – aparut pe 16 noiembrie 2009
 • In al doilea volum veţi putea citi poveştile: „Cenuşăreasa”, „Hansel şi Gretel”, „Degeţel”, „Baba Dochia”, „Albă-ca-Zăpada şi cei şapte pitici”. Iar pentru cei care vor să adoarmă în lumea basmelor am pregătit CD-ul cu „Cenuşăreasa” şi „Albă-ca-Zăpada şi cei şapte pitici”. – apare pe 23 noiembrie 2009
 • volumul 3 : „Frumoasa din pădurea adormită” de Charles Perrault. În interiorul cărţii veţi găsi şi CD-ul cu dramatizarea poveştii „Frumoasa din pădurea adormită”.Cartea conţine: „Frumoasa din pădurea adormită”, „Darurile Zânei”, „Barbă albastră”, „Riquet cel moţat”, „Piele de măgar”.
 • volumul 4 : W. Hauff – „Inimă de piatră”.În interiorul cărţii veţi găsi şi CD-ul audio cu dramatizarea poveştii “Micul Muck”, de Wilhelm Hauff.
 • Cel de-al cincilea volum al colectiei : “Spărgătorul de nuci şi Regele Şoarecilor” de E.T. A. Hoffman. În interiorul cărţii veţi găsi şi CD-ul audio cu dramatizarea poveştii “Prinţul fericit”, de Oscar Wilde.
 • Pentru volumul şase al Colecţiei „Cele mai frumoase poveşti” au fost alese texte foarte iubite de cititori: „Capra cu trei iezi”, „Povestea unui om leneş”, „Punguţa cu doi bani”, „Soacra cu trei nurori”, „Fata babei şi fata moşneagului”. Fiecare poveste este măiastru ilustrată, de parcă personajele lui Creangă aşteaptă doar să fie deschisă cartea pentru ca ele să facă ţup! din carte şi să-şi joace rolurile. Orice poveste, dincolo de firul narativ, are o învăţătură.
  CD-ul audio este unul de excepţie, cu cinci poveşti. Mari actori ai scenei româneşti s-au „jucat” în studiourile de înregistrări ale radioului şi au c reat piese de teatru uimitoare plecând de la poveştile marelui Creangă. Colecţia „Cele mai frumoase poveşti”, un dar nepreţuit pentru orice copil!
 • volumul 7 : cuprinde poveştile: „Prinţul fericit” de Oscar Wilde, „Prinţesa şi tăietorul de lemne” de Eduard-René de Laboulaye, „Piele de măgar” de Charles Perrault şi „Cele douăsprezece fete de împărat şi palatul cel fermecat” de Petre Ispirescu. Pe CD-ul audio veţi regăsi dramatizările poveştilor: „Micul Prinţ” de Antoine de Saint-Exupéry, adaptare de George Radu Chirovici, regia Elena Negreanu, şi „Povestea boabelor de diamant”, dramatizare de Silvia Kerim, regia Constantin Moruzan. Următoarele volume ale Colecţiei „Cele mai frumoase poveşti” sunt: „Frumoasa cu părul de aur – Poveşti populare”, „Degeţica” de Hans Christian Andersen, „Scufiţa Roşie” de Fraţii Grimm, „Muck cel Mic” de Wilhem Hauff, „Povestea Porcului” de Ion Creangă.
 • volumul 8 :“Frumoasa cu părul de aur (poveste cehă)”, “Prinţul Roland (poveste englezească)”, “Norocul omului (poveste românească)”, “Cele douăsprezece luni (poveste slovacă)” şi “Ivan Ţarevici şi lupul cel sur (poveste rusească)”.
  Pe CD-ul audio sunt dramatizările poveştilor “O căsuţă-ntr-un dovleac” – poveste cubaneză, “Bătrânul luntraş” – poveste coreeană
 • volumul 9 : In colectia Cele mai frumoase po vesti de la Jurnalul National urmeaza sa apara in data de 29 martie 2010 volumul Degetica de Hans Christian Andersen cu povestile “Degetica”, “Printesa si bobul de mazare”, “Hainele noi ale imparatului”, “Soldatelul de plumb” si “Lebedele”. CD-ul contine adaptarea dramatizata a povestilor “Rindunica spune o poveste” si “Hainele imparatului”.
 • volumul 10: „Scufiţa Roşie” de Fraţii Grimm. Cartea conţine poveştile: „Scufiţa Roşie”, „Rumpelstilzchen”, „Măsuţa fermecată, măgarul de aur şi bâta din desagă”, „Regele broscoi” şi „Croitoraşul cel Viteaz”. Pe CD sunt trei poveşti audio: „Scufiţa Roşie”, „Împăratul-Cioc-de-Sturz” şi „Soldăţelul de plumb”.
 • volumul 11 :”Wilhelm Hauff – Muck cel mic”. Volumul conŢine poveŞtile „Muck cel mic” Şi „Piticul Nas-Lung”. Este însoţit de un CD pe care sunt poveştile: „Inimă Rece” de Wilhem Hauff şi „Lebedele” de Hans Christian Andersen.
 • volumul 12 : cu povestile „Povestea porcului”, „Ursul pacalit de vulpe”, „Ivan Turbinca” si „Prostia omeneasca”.
  CD-ul contine adaptarea dramatizata a povestilor „Povestea porcului” si „Ivan Turbinca”.

Sursa poza.

5377-106676-povesti_v2

19 thoughts to “Jurnalul National : Cele mai frumoase povesti ( carte + cd)”

 1. Abia astept….dar de ce nu e comunicat pretul? Ca sa la se loc de bisnita iarasi? Iarasi sa nu gasim nimic la chioscuri ?
  Ma bucur ca apar asemenea publicatii, dar sunt scarbit de modul de distributie…..

 2. S-ar putea ca pretul sa fie de 13 ron, dar nu este oficial … nu ne ramane decat sa asteptam.
  Sper ca totul sa se schimbe in bine in ceea ce priveste modul de distributie.

 3. Pai da, maine dimineata sunt gramada pe chiosc, sa vedem…:) am sa va anunt ce si cum….sper sa dam o nota buna trustului Jurnalul National..

 4. Asa cum am promis, am fost prezent la 5:00 dimineata la chiosc. Surpriza !!!! Cartile se gasesc din belsug, nu se inghesuie nimeni sa le cumpere. Cat despre carte , e foarte frumoasa, contine 72 de pagini cu desene minunate, foiae normala, nu lucioasa. cd-ul este audio, contine cele 2 povesti mentionate, naratorul nu e cine stie ce….dar merge.
  Nota 10 pentru editie.
  Recomand.
  Merita!
  P.S. Vedeti ca se gaseste pe toate drumurile:)

 5. Da, am gasit-o si in Focsani chiar marti, acum sa speram ca si celelalte volume vor fi disponibile si ca nu numai primul volum a fost tiparit intr-un numar potrivit.

 6. AM CREZUT CA NU O SA MAI GASESC DAR ERAU SUFICIENTE, LA PRETUL DE 12,99 RON ,CAT DESPRE CARTE NOTA 10 CU FELICITARI EDITURII !!! FETITA MEA A FOST TARE INCANTATA !! MULTUMIM!!

 7. Comenzile se pot face pe http://shop.jurnalul.ro/ dar mai trebuie asteptat ca sa fie adaugate spre vanzare. Nu pot spune cat dureaza, dar presupun ca vor fi prompti.
  Bineinteles, cartea vine impreuna cu cd-ul …

 8. Buna ziua.Cum pot comanda Primul volum, „Craiasa zapezii”, de Hans Christian Andersen? Sau trebuie sa astept sa apara toata colectie?In cazul unui raspuns pozitiv,cartea vine impreuna cu C.D-ul?Astept raspus.
  Multumesc.

 9. Blogul Colectionarului e al meu dar aici nu vor fi puse spre vanzare niciun produs dn colectiile prezentate. Dar am sa va anuntat cand Jurnalul National le va pune spre vanzare pe http://shop.jurnalul.ro

 10. AS DORI SA FIU ANUNTATA CAND VA FI PUSA SPRE VANZARE PE SITE-UL DUMNEAVOASTRA COLECTIA CARTILOR CU POVESTI + CD PENTRU A PUTEA FACE COMANDA.VA MULTUMESC

 11. Abonati-va prin email la blogul Colectionarului si veti fi anuntata 🙂 (dreapta sus). Sau urmariti mai des blogul.

 12. AS DORI SA FIU ANUNTATA CAND VA FI PUSA SPRE VANZARE PE SITE-UL JURNALULUI NATIONAL COLECTIA CARTILOR CU POVESTI + CD PENTRU A PUTEA FACE COMANDA.VA MULTUMESC

 13. doresc sa stiu si eu cand mai apare vrun volum de carti ca eu le am pe cele doua si nu vreau sa pierd vrun volum va astept raspunsul

 14. Ati citit articolul? Aceasta colectie este aparuta complet. Faceti cumva confuzie cu colectie 50 de povesti de adormit copii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *