In luna mai, colectia de carti romantice de la revista Libertatea pentru femei implineste 2 ani cu aceasta ocazie va puteti bucura de urmatoarele surprize :

  • vineri, 3 mai 2013, 2 carti aparute deja + revista : 9.99 lei.
  • vineri, 10 mai 2013, gratuit cartea „Dincolo de aparente” de Danielle Steel + un concurs de fidelitate : marele premiu constand intr-o casa noua.

Va invit pe pagina colectiei.

sursa : Libertatea pentru femei.

3 comentarii la „Carte cadou cu revista Libertatea pentru femei din 10 mai 2013”
  1. In nr de saptamana aceasta scrie ca vor apararea „Mireasa fara voie de Jo Beverley si „Atingerea dragostei” de Eloisa James dar am inteles ca vor fi mai multe combinatii de carti ( ar fi f bine sa fie asa, am avea de unde sa alegem 🙂 )

  2. Săptămâna aceasta, „Libertatea pentru femei” îţi oferă o surpriză de sărbătoare: 2 romane de dragoste la preţul unuia singur!!! Le vei găsi la chioşcuri, împreună cu revista ta preferată, pe 3 mai, să te bucuri de o lectură frumoasă în timpul vacanţei. Iată lista cărţilor pe care le poţi cumpăra vineri, dacă nu le aveai deja în bibliotecă sau dacă doreşti să le oferi cadou unei prietene pasionate.
    1. „O altă familie”, de Joanna Trollope
    2. „Mireasă fără voie”, de Jo Beverly
    3. „Barca de argint”, de Luanne Rice
    4. „Casa de la malul mării”, volumele I şi II, de Santa Montefiore
    5. „Iubiri clandestine”, de Judy Astley
    6. „Suflete regăsite”, de Ulrika Jonsson
    7. „Iubiri de altădată”, de Elizabeth Noble
    Cărţile vor fi înfoliate câte două, împreună cu revista „Libertatea pentru femei”, şi vei putea alege titlurile care te atrag cel mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *