De luni, 9 mai 2011, ziarul Libertatea ne va oferi o noua colectie cu desene animate : Magia lumii Disney.

Acesta colectie va contine 7 animatii clasice marca Disney.

Pret ziar + dvd : 10.99 lei.

Titlurile colectiei Magia lumii Disney de la ziarul Libertatea cat si data acestora de aparitie :

  • vol. 1 Mickey si vrejul de fasole  – 9 mai 2011
  • vol. 2 Cei 3 purcelusi –  16 mai 2011 – cumpara
  • vol. 3 Testoasa si iepurele – 23 mai 2011
  • vol. 4 Print si cersetor – 30 mai 2011 – cumpara
  • vol. 5 Dragonul sovaielnic – 6 iunie 2011 – cumpara
  • vol. 6 Colindul lui Mickey – 13 iunie 2011
  • vol. 7 Vantul prin salcii  – 20 iunie 2011

15 comentarii la „Libertatea : Magia lumii Disney. Din 9 mai 2011.”
  1. Mi se pare o super afacere, un dvd din cele enumerate mai sus poate fi cumparat din magazine, librarii cu +30 lei, in cazurile bune are aceasta valoare si nu mai mult.

    Veti cumpara colectia de animatii Magia lumii Disney de la ziarul Libertatea?

  2. Eu le am deja si va spun ca sunt traduse impecabil. Sincer isi merita pretul ala de peste 30 de lei cu care poate fi achizitionat un singur volum de pe diferite site-uri.
    Chiar nu trebuie ratata colectia din moment ce Libertatea o scot la un pret cu 20 de lei mai mic.

  3. avand un pret atat de bun nu ar trebui ratate aceste dvd-uri din colectia MAGIEI LUMII DISNEY.intra-devar pretul lor real este 30 de lei dar le poti gasi chiar si cu mai mult in unele locuri.dar odata ce ziarul liberatatea ne ofera acesta posibilitate sa le achizitionam la un pret atat de mic pt cine isi doreste sau si-a dorit aceste dvd-uri si nu le-a putut cumpara la preturile care sunt in magazine acum este o momentul potrivit ca sa le poata avea pe toate cele 7 volume ale acestei minunate colectii.
    in orice caz lumea disney este o lume magica,minunata iubita de toata lumea care a incantat si va incanta generatii intregi prin povestile ei fascinante de care nu ai cum sa nu te indragostesti pt totdeauna si cu siguranta aceste povesti de la disney nu vor muri niciodata si vor avea acelasi farmec mereu si mereu.sunt cele mai frumoase si nu ar trebui sa lipseasca nimanui dar pt ca nivelul nostru de trai al romanilor este asa cum il stim cu totii
    aceste povesti din pacate nu pot exista in fiecare casa, din nefericire sunt f multi oameni care nu isi pot permite aceste dvd-uri nici macar la pretul asta cu care le scoate libertatea de doar 11 lei.pt unii acesta suma poate insemna f mult in conditiile in care banii lor sunt f putini si limitati si uite asa se lipsesc de ele neconsiderand achizitionarea lor un lucru vital si fara de care n-ai putea sa-ti duci existenta mai departe.
    e f trist dar exista astfel de oamenii, de familii care nu pot oferi copiilor lor aceste povesti si chiar daca poate parea un efort financiar achizitionarea lor pt unii dintre noi merita pt ca copii vor fi incantati de ele si nimic nu este mai important decat fericirea lor si bucuria pe care le-o poti face daruindu-le aceste dvd-uri.
    felicitari pt liberatea ca s-a gandit si la acesta colectie!!!

  4. Stiti cumva de unde pot lua primul numar al colectiei? Multumiri anticipate

  5. din pacate a doua oara am patit ca nu pot folosi dvd-ul (nu este imprimat bine) si cei trei purcelusi stau cam mult intr-un loc. ar trebui sa fie un pic mai atenti. cred ca stiti ce inseamna cand va asezati cu nepoteii la desene animate si ei nu inteleg de ce nu merge

  6. buna ziua,

    de unde pot procura volumul 1 al colectie?
    exista posibilitatea comandarii acestuia?
    multumesc

  7. Care stie de unde se poate cumpara – vol. 3, Testoasa si Iepurele al colectiei DISNEY ?

    Multumesc anticipat.

  8. aceasta colectie s-a terminat, ar trebui scoasa din lista In curs de aparitie

  9. buna ziua,

    de unde pot procura volumul 5 Dragonul sovaielnic din 6 iunie 2011 al colectie?
    exista posibilitatea comandarii acestuia?
    multumesc

  10. PENTRU TOTI CEI CARE NU ATI REUSIT SA CUMPARATI FILMELE DISNEY,SUNATI LA LIBERTATEA LA NR DE TELEFON 021 2030800, CERETI LA SERVICIUL ABONAMENTE SI CERETI CU DOAMNA MIHAELA, PENTRU COMENZI DVD . VI SE VOR LUA DATELE,VI SE VA DA CONTUL UNDE SA FACETI ORDIN DE PLATA LA BANCA .EU AM COMANDAT IERI DVD 5 ! SUCCES !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *