Hachette : Big Monster Truck 4WD – Studiu de piata, din 12 mai 2012

Tot astazi, 12 mai 2012, Hachette a mai lansat o colectie la chioscurile de presa : Big Monster Truck 4WD – radiocomandata.

Super-automodel cu o performanta surprinzatoare :

 • scala 1:10, roti agabaritice (lungime 41 cm, latime 33 cm, inaltime 21 cm.
 • motor puternic cu ardere interna 2.50cc, 0.75 hp.
 • greutate 2.3 kg.
 • pana la 30.000 rpm, viteza maxima 60 km/h

In 10 zile la chioscuri impreuna cu al doilea nr : amortizorul spate si componentele diferentialului.

Primul numar – 9.9 lei, al doilea numar – 19.90 lei, restul numerelor – 29.90 lei.

Click pe poza pentru marire !

 

16 thoughts to “Hachette : Big Monster Truck 4WD – Studiu de piata, din 12 mai 2012”

 1. Pare interesant, insa din nou, foarte scump pentru Romania. Sper sa gasesc la chioscuri primul numar, caci as vrea sa-l iau pt. a-mi face o opinie mai clara.

 2. Sigur, placerea de a colectiona ceva e imensa, dar…
  Din punctul meu de vedere, trebuie sa fii naiv sa cumperi asa ceva. Adica nu e absolut nici o garantie:
  – ca revista o sa reziste pe piata si toate numerele (10-20 probabil) o sa apara.
  – ca o sa mearga fiecare piesa (livrata cu presa.. in cine stie ce conditii) si ansamblul final.
  Pe langa pretul total care probabil va depasi cu mult cel platit pt o masina noua.

 3. revin ca am cumparat primul nr din revista sa vedem ce este de capul ei descrierea ar fi in felul urmator din ce am realizat eu:vor fii 70 de numere din schita mare care e data la primul numar ,pare destul de complect,semnul mare de intrebare ar fii 2 lipsuri la care nu face referire in schema: bateria si telecomanda de astea 2 nu se stie nimic cum vor fii date

 4. A aparut in toate orasele? Eu sant din Galati si nu am vazut-o la chioscuri.

 5. Nu va merge pe baterie… Cititi mai in detaliu – acel motor va fii un motor PE BENZINA! – si da intr-adevar vor fii in jur de 70 de numere (deci in aproximativ 2 ani veti termina Monster Truck-ul)

 6. da masinutza este PE BENZINA dar servomotoarele pentru directie (care nus incluse)pe ce merg?si cum ama mai spus componentele electronice vor venii separat

 7. Gaby_em23 Y!M ID, daca doriti sa impartasiti experienta asamblarii monster truckului! Pana acum am primele 2 numere in care am asamblat o roata din spate un amortizor si diferentialul!

 8. Ideea e ca…intr-adevar e un studiu de piata…si ca toate celelalte sutdii de piata, se va termina probabil dupa vreo 5 numere, dupa care vom fii instiintati cand se va relua colectia PE PIATA… (acum fiind un studiu de piata apare doar i ncateva judete…. atunci cand apare pe piata, va aparea si la TV, si va fii disponibila la scara mai mare in toata tara…ASTA DACA studiul de piata va avea succes, altfel se vor opri de tot)

 9. Parerea mea e ca un pasionat de bricolaj, ar fi muult mai linistit daca si-ar confectiona masina singur, cumparand componentele necesare din surse sigure..(netul e plin de componente!)
  Ideea ca cumparand toate numerele veti avea o masinuta functionala, este falsa! sunt convins ca partea de radiocomanda, nu e inclusa! (telecomanda si receptor.) lipsesc si servo-urile… si cine stie ce surprize mai gasesti! Si constati ca era mai frumos si mai iesftin daca iti comanzi piesele de pe magazinele online de specialitate, cand faci rost de o leaca de bani! Tot in rate sa nu facem stop cardiac cand vedem pretul final!

 10. Buna ziua!

  Desi observ ca ultima postare este din 2012, incerc totusi sa primesc un raspuns.
  Stie cineva daca se mai gaseste aceasta revista pe undeva, eventual toate numerele?

  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *