Click pentru femei : Jane Austen. Din 7 octombrie 2011

Din 7 octombrie 2011,  revista Click pentru femei  ne aduce o colectie de romantism, senzualitate si pasiune : Jane Austen.

Pret ziar + carte : 9.99 lei.

Cartile din colectia Jane Austen pot fi comandate online de aici .

Multumiri Costi !

Primele carti ale colectiei Jane AustenClick pentru femei :

 • Ratiune si simtire – 7 octombrie 2011
 • Parcul Mansfield – 14 octombrie 2011
 • Mandrie si prejudecata – 21 octombrie 2011
 • Persuasiune. Manastirea Northanger – 28 octombrie 2011
 • Emma – 4 octombrie 2011

Coperta carte – colectia Jane Austen de la Click pentru femei :

39 thoughts to “Click pentru femei : Jane Austen. Din 7 octombrie 2011”

 1. In sfarsit ceva mai putin superficial din partea revistelor entru femei. Voi cumpara cele pe care nu le am.

 2. Ma bucur tare mult pentru colectia Jane Austen. Am citit „Emma”, o sa-mi cumpar „Ratiune si simtire” si „Mandrie si prejudecata”. Colectia asta e mult mai buna decat cea de la Lib pentru femei in care am vazut ca publica si cateva dintre romanele Sandrei Brown. Dezamagitor…
  In alta ordine de idei, mi-ar placea sa existe si o colectie Nicholas Sparks cu o revista sau un ziar ceva. Cu titlurile „Draga John”, „Ultimul cantec”, „O plimbare de neuitat” etc.

 3. Ma bucur mult ca va aparea aceasta colectie….sigur o voi achizitiona..Superficial ,dezamagitor, nu cred ca suntem noi cei potriviti sa clasificam operele care apar in colectii , noi putem alege ceea ce cumparam, nu ne obliga nimeni sa cumparam si sa citim daca nu ne
  place

 4. Foarte buna initiativa revistei.In sfarsit, o colectie cu adevarat de valoare . Voi cumpara in mod sigur cartile care imi lipsesc.

 5. Ma bucur ca vor aparea cartile lui Jane Austen, le-am citit pe toate si mi le voi si cumpara pe cele care nu le am.

 6. Multumim pentru cartile acestea, eu personal sunt foarte incantata si de culoarea copertilor, (pe langa autoarea lor) deoarece le voi pune in biblioteca fiicei mele. De asemea, mi-ar placea sa mai publicati, cu aceeasi coperta, si alte carti, ca de exemplu : surorile Brote.

 7. Pentru cei care au in biblioteca „Elinor si Marianne”, acesta este titlul cu care a aparut initial „Ratiune si simtire”

 8. Cărţile din colecţia Jane Austen care vor apare din 7 oct. arată excepţional. Copertă excepţională, pentru un text pe măsură. Mi-ar face plăcere dacă această colecţie ar continua şi cu cărţile altor scriitoare cum ar fi Victoria Holt sau Jacqueline de Monsigny.

 9. As propune seria de carti scrisa de Anne Golon, si anume ANGELIQUE…
  – Angelique, marchiza ingerilor
  – Angelique si drumul spre Versailles
  – Angelique si iubirea…
  Sunt 14 carti in serie si au fost ecranizate in anii ’60.

 10. O mica rectificare:

  NU sunt primele 5 carti. Este toate colectia. Daca te-ai documenta mai bine ai vedea ca Jane Austen nu a scris mai multe romane.

 11. @ andrei
  A mai scris si alte romane, ramase neterminate. Ca Familia Watson, Sandition. Si a mai scris si un roman epistolar: Lady Susa. Cele 6 romane care vor aparea sunt cele mai importante scrieri ale lui Jane Austen.

 12. Este o initiativa pe care o asteptam de multi ani. Poate vor scoate si colectia surorilor Bronte. Putini stiu ca toate surorile au scris cel putin o carte, una mai interesanta ca alta.

 13. Emma apare pe 4 noiembrie , nu octombrie:)
  In rest, felicitari pentru site, gasesc aici multe informatii utile.

 14. Apreciez această iniţiativă mai ales că Jane Austen se numără printre scriitoarele mele preferate.

 15. @ Minnie
  Ar fi prea fain sa scoata bronte…Oricum, lumea nu prea a auzit de ele…dar nah, poate te aude doamne-doamne si o sa apara si operele surorilor:D

 16. Sunt foarte incantata de colectie si sper sa mai apara si alte carti sa nu se opreasca doar la Jane Austen….

 17. Este ff ciudat la traducerea Mandrie si Prejudecata, traducator: Corina Ungureanu, aceeasi ca si traducerea din editia verde 100 de carti aparuta in 2009, dar daca va uitati la prima fraza din carte, la capitolul I,editia verde incepe astfel: „Este un adevar recunoscut ca unui burlac……..” , in schimb in editia de acum din Click incepe” Este un adevar universal recunoscut ca unui burlac……..” si sunt mai multe ex in acest sens. Oare este aceeasi traducere si revizuita sau ce sa intelegem?

 18. @Amena
  Surorile Bronte ar putea sa aapara avand in vedere ca cei de la Adevarul au publicat deja 2 dintre cele mai importante romane ale acestora, si anume: La rascruce de vanturi- E.Bronte, de altfel si singurul roman al lui Emily; Jane Eyre-Ch.Bronte; Dintre cele 3 surori, Charlotte a scris cele mai multe romane, deci ar mai trebui sa scoata: Villette, Profesorul si Shirley. Anne Bronte, cealalta sora, a scris: Necunoscuta de la Wildfell Hall si Agnes Grey.

 19. Da, Marius, ar avea ce publica si la capitolul Bronte:). Am o parte din romane, insa in engleza si le-as fi vrut si in romana, eventual intr-o colectie care sa semene ca format cu col. J. Austen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *