Gazeta Sporturilor : 6 romane premium. Din 27 iulie 2011.

Din 27 iulie 2011, Gazeta Sporturilor ne va oferi 6 romane premium de succes mondial.

Aparitie saptamanala. Miercuri.

Pret ziar + carte : 13.99 lei;

Titlurile celor 6 romane premium de la Gazeta Sporturilor :

 • Luni de fiere de Pascal Bruckner – 27 iulie 2011 – cumpara
 • Hotii de frumusete de Pascal Bruckner – 3 august 2011 – cumpara
 • Si daca e adevarat de Marc Levy – 10 august 2011 – cumpara
 • In alta viata de Marc Levy – 17 august 2011 – cumpara
 • Dragostea dureaza trei ani de Frederic Beigbeder – 24 aug 2011 – cumpara
 • 13.99 lei de Frederic Beigbeder – 31 august 2011 – cumpara

Multumiri brooklyn !

22 thoughts to “Gazeta Sporturilor : 6 romane premium. Din 27 iulie 2011.”

 1. Oare ce înseamnă „romane premium”? Sincer să fiu, nu am auzit de acești scriitori niciodată!
  Merită investiția? Ce spuneți?

 2. O sa le iau pe cele de Marc Levy, cu siguranta. Mi-ar fi placut daca ar fi dat si „Sapte zile pentru o eternitate”, am auzit ca e grozava. O sa vad daca le iau si pe celelalte.

  Care e a 2a carte de Frederic Beigbeder?

 3. Am si eu o intrebare, stiu ca nu prea isi are locul aici, dar poate raspunde cineva totusi.
  Credeti ca la Caravana Adevarul o sa gasesc si colectia Sherlock Holmes? Toate cele 4 volume? Nu am putut sa o cumpar cand a aparut si nici librarie Adevarul nu e in orasul meu…

 4. @Oana
  Cele de Marc Levy si cele de Pascal Bruckner sunt de la editura Trei, nu stiu sigur daca si celelalte. Dar e posibil ca si cele de Frederic Beigbeder sa fie tot de la Trei, caci Gazeta a mai distribuit carti de la aceasta editura [seria de carti politiste]
  De format nu stiu nimic. Sorry.

 5. Toți trei autori sunt în vogă și unii din cei mai apreciați autori moderni contemporani la ora actuală pe plan mondial.

 6. Ultimul titlu cred ca se numeste 199.000 lei. Cel putin, eu cartea asta o am in biblioteca. O mai fi scris si alta?

 7. E acceaşi carte, doar că au actualizat titlul pentru că prima ediţie a apărut pe vremea leilor vechi. Aceeaşi fază s-a întâmplat şi în Franţa, prima ediţie numindu-se 9,99 franci ca apoi să apară ediţia cu 14,99 euro.

  Cred că ideea cu 13,99 pentru noua ediţie aparţine chiar Gazetei Sporturilor, preţul cărţii find exact acesta. Nu ştiu însă dacă cel care a stabilit aceasta ştia şi ideea din carte, cum că poţi vinde „rahat” de banii ăştia.

 8. Sunt tare dezamagita !!!! Am luat ” Si daca e adevarat .. ” Si au facut cartea praf . Paginile sunt amestecate . De la pag 48-au sarit la 191 , apoi la 98 la sfarsit . Ce fel de carte mai e si asta cu paginile amestecate . Am dat banii degeaba ! 😐 Aiurea!

 9. @cOokie: şi eu am luat această carte şi pot spune că este în perfectă stare. Cred că pur şi simplu ai avut ghinionul de a da peste un rebut.

 10. eu am luat cartile de la gazeta. doar „luni de fiere” citisem acum mai multi ani si mi-a placut mult! eram in liceu cind am citit-o si mi-a schimbat viata! Ce mai, ma simteam foarte bine cind puteam sa spun „aaa, eu am citit-o deja!”.
  Abi astept si cartile lui Beigbeder! 13,99 e geniala! am citit-o, e despre viata in agentiile de publicitate (cacaina, droguri …). Titlul cartii este dat de pretul pe care-l are in acea editie. Cea pe care o va scoate Gazeta va costa 13,99 lei, deci titlul ei este „13,99 lei” 🙂
  Sint fan-ul cartilor cu Gazeta! Sint foarte tari!

 11. buna. nu am apucat sa cumpar primele trei carti din colectie fiind plecat din tara, stiti cumva de unde as putea sa le cumpar acum? am incercat la chioscurile de ziare dar nu mai sunt.

 12. @ pruncul
  nu sunt sigura, dar ai putea icnerca pe la librarii:) atat „barbati care urasc femeile” cat si seria neagra, care au aparut mai demult se pot gasi in librarii. sunt pe site-ul editurii, dar cu pretul initial si alta coperta. incearca totusi pe la librarii, dar nu e sigur:)

 13. @ pruncul
  Pentru comenzi, sunati la Gazeta Sporturilor la 021 406 65 21 sau 021 406 65 34. Pretul volumului 13.99 lei + 7 lei taxele postale.

 14. am vazut azi la Cora Lujerului 5 din cele 6 titluri cu 8 lei. Am cumparat 13.99 lei, desi trebuia redenumita 8 lei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *