Din 27 mai 2011, ziarul Financiarul (Fin.ro) ne ofera colectia „Calatorii pentru o viata, 500 de locuri unice„.

Destinatiile sunt selectate de Keith Bellows, redactor-sef al celebrei reviste ,,National Geographic Traveller”, pe baza propriilor experiente de calatorie.

Colectia va contine 4 volume, pretul unui volum va fi 14.99 lei.

Cartile din colectia „Calatorii pentru o viata” de la Financiarul pot fi comandate de aici !

Primul volum al colectiei va rasfata cu topul celor mai frumoase 10 panorame pe care le puteti admira din ascensor, daca veti vizita Turnul CN din Toronto, Empire State Building din New York sau Turnul Taipei 101 din Taiwan.

21 de comentarii la „Financiarul : Calatorii pentru o viata, 500 de locuri unice. Din 27 mai 2011.”
 1. Ohoo, daca isi baga nasul Nat Geo, ma combin si eu! Nu ramane decat sa vedem ce surprize ne asteapta 😀

 2. Ca veni vorba, cam asta scrie la ei pe site:

  „,,Orice calatorie de mii de mile incepe cu un pas”, spunea un filosof chinez. ,,Fin.ro” si editura Litera au facut acest prim pas pentru cititorii sai, oferindu-le, incepand de vineri, 27 mai, seria ,,Calatorii pentru o viata. 500 de locuri unice”. Cartile, intr-o tinuta grafica de exceptie, sunt realizate de Keith Bellows, redactor-sef al celebrei reviste ,,National Geographic Traveller”, pe baza propriilor experiente de calatorie. ,,Fin.ro” isi provoaca astfel cititorii sa aleaga din seria de 500 de calatorii care trebuie facute intr-o viata pe cele care li se potrivesc, cu atat mai mult cu cat pentru fiecare dintre acestea exista si ponturi privind ceea ce ar trebui facut sau nu, ce nu ar trebui ratat odata ajunsi la destinatie sau care sunt cele mai bune perioade de vacanta. La acestea se adauga peste 20 de liste Top 10, cu obiective care variaza de la croaziere la plimbari cu tramvaiul, excursii pentru cei pasionati de aven­tura sau pentru gurmanzi.”

  Suna bine, astept sa vad calitatea cartuliei vinerea asta…

 3. Pret: 14.9 lei. Vor fi patru volume.
  Sursa: Facebook Litera.
  Poza primul numar

 4. M-am interesat si nu este gratis, pe siteul fin.ro scrie clar:

  Primul volum al proiectului “Calatorii pentru o viata” costa 14,99 lei si se distribuie cu editia de vineri, 27 mai, a „Fin.ro”.

 5. Dintre cei care ati cumparat primul volum , ce parere aveti ?

 6. Cartea are in jur de 90 pagini, coperta este cartonata, ilustratiile sunt superbe, cuprinde diverse capitole despre modalitati de a calatori si sfaturi pentru alegerea unor locuri deosebite de vacanta. Eu consider ca la acest pret este o achizitie foarte buna.

 7. Realizare de exceptie. Merita cumparata. Daca nu vom ajunge in acele locuri
  macar sa le vedem prin prisma unor fotografii deosebite.

 8. @Don Maryano

  Mi/am si gasit un loc unde mi-ar placea sa stau si o fereastra de unde sa privesc in fiecare zi! In Manarola…un vis… Altfel, o excelenta aparitie editoriala!

 9. Cumparat, de calitatea cu care ne-au obisnuit NG, astept urmatoarele numere.

 10. Eu sunt dezamagit de al3-lea volum. Cam 3 sferturi sunt doar locatii din SUA.

 11. Daca multe din celelalte locatii sunt cat de cat accesibile noua, macar in poze sa vedem pe cele din SUA care chiar merita vizitate. Nu am deschis inca volumul 3, dar acum abia astept. Merita pe deplin $ oricum

 12. Ultimul volum -al 4-lea e mult mai bun ,numai locatii una si una .Au compensat intr`un fel volumul 3 .

 13. s-a terminat colectia, ar trebui scoasa din lista “in curs de aparitie”

 14. @ Mihai
  e singurul lucru pe care am sa-l reprosez colectiei. e frumoasa sua, dar parca prea mult insista pe ea..mi-as fi dorit mai multe locuri din europa, avem atatea locuri superbe si astfel mi-ar fi dat si mie iluzia ca o sa le vizitez odata..dar pe sua, mi-e greu sa cred c-o s-o vizitez candva asa in de-amanunt 🙁 oricum, cei de la nat geo fac mereu traba buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *