Colectia „Enciclopedia Universala Britannica” de la Jurnalul National poate fi cumparata de aici

Vineri,26 Martie 2010, Jurnalul National si editura Litera lanseaza in premiera Colectia Encilopedia Universala Britannica. Un alt succes semnat Jurnalul National.

Va contine 16 volume color.

Pretul volumelor : 14,9 lei.

Jurnalul National si editura Litera va ofera prin colectia Enciclopedia Universala Britannica :
– peste 5 500 de pagini
– 26 000 de articole
– 2 000 de imagini
– 194 de harti
– 250 de planse si grafice
– 1 000 de articole cu subiecte romanesti

15 comentarii la „Jurnalul National si editura Litera : Enciclopedia Universala Britannica”
  1. DE NECREZUT! VA FI UN MARE EVENIMENT CULTURAL
    FELICITARI PENTRU IDEE!

  2. sunt curios daca exista vreo diferenta intre aceasta aparitie si cea a firmei Deagostini – dictionar enciclopedic Britannica; astept raspunsuri.

  3. am luat si eu britanica. Primele impresii: ca si continut este foarte bogata, dar ca si aspect al cartii al copertilor si al paginilor lasa de dorit (hartie de xerox, prost lipita) cu timpul cred ca se vor dezlipi. Cu toate ca a fost sigilata, foaia care este lipita pe ultima coperta este deteriorata, (rupta pe margini, iar unele pagini nu sunt dezlipite complet la colturi.). Ma gandesc daca sa mai cumpar in continuare. Astep sa vad urmatoarele volume.

  4. in sfarsit vom avea o colectie de enciclopedii de exceptie la bani putini si pentru toate varstele – astept cu nerabdare sa-mi intregesc seria, pentru ca sunt placut impresionat de ceea ce imi ofera lucrarea asta: articole concise din toate domeniile posibile, scrise intr-un limbaj accesibil, o structura usor de parcurs, calitatea grafica, imaginile sugestive si, nu in ultimul rand, designul de care se va bucura sotia mea si noua noastra biblioteca 🙂

  5. Hmm si eu am fost putin dezamagita de calitatea hartiei, dar alte probleme nu am intampinat. Mi-a fost putin teama ca se va dezlipi la o deschidere mai brusca, dar nu s-a intamplat nimic. La un pret atat de mic nu ai cum sa ai o calitate exceptionala, nimeni nu lucreaza in pierdere pana la urma.

  6. Eu am cumparat Dictionarul Enciclopedic Britannica de la DeAgostini, insa am auzit spunand pe multi care si-au luat primul volum ca e aproape identica.

  7. Din pacate, am fost teribil de deceptionata rasfoind mult-laudata Enciclopedie Britannica, editata de Jurnalul in colaborare cu Editura Litera. Desi Litera este una dintre editurile ce arunca pe piata titlu dupa titlu, nu ar strica daca ar acorda mai multa atentie traducerilor (execrabile) si redactarii textelor. Poate ca in Republica Moldova limba romana nu e tocmai un subiect de prima importanta, dar nici sa apara in ditamai enciclopedia – ce se doreste a avea faima celei din titlu – termenul de „amazoane” definit ca „rasa de femei… „. Si alte, multe, greseli. Sa nu le spun ineptii. Un vot de blam pentru redactorul-sef si pentru Dl. Vidrascu. Rusine!

  8. Probabil aţi avut un exemplar prost. Am cumpărat britannica şi pot spune că a fost dragoste la prima vedere: coperţile sunt foarte groase, paginile din hârtie de calitate, iar conţinutul este foarte detaliat. Îmi place!!!!

  9. Nu este cazul să le bateţi obrazul, până la urmă fac o muncă bună. Dacă aţi întâmpinat o greşeală minoră asta nu înseamnă că toate cărţile sunt pline de aşa ceva şi nu mai merită a fi cumpărate.

  10. legat de descrierea pt amazoane. Am verificat varianta engleza a Britannica si acolo apare tot asa 🙂 „race of women warriors”

  11. Steagul Georgiei nu e cel de la sfarsitul volumului 16, ci unul cu o cruce rosie in centru si inca 4 dispuse in mijlocul celor 4 cadrane ale steagului, totul pe un fundal alb.

    Nu inteleg cum un „specialist” poate face o confuzie intre steagul statului USA – Georgia – si cel al tarii din zona muntilor Caucaz, Georgia.

    Daca tot spuneti ca e cel mai mare proiect enciclopedic, macar documentati-va pe masura.

  12. Vand colectia completa (16 volume) Enciclopedia Universala Britannica, nedesfacuta, pret 150 lei, predare in Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *