După A 16-a lună şi Cartea lunilor (primele doua volume ale seriei „Cronicile casterilor), aventura lui Ethan şi a Lenei continuă, iar Gatlin, orăşelul natal este şi în a treia parte a seriei scena unor evenimente neobişnuite.

Roiuri de lăcuste, căldură insuportabilă, furtuni devastatoare se abat asupra oraşului, iar cei doi încearcă să afle ce semnifică toate acestea. Pentru Ethan, haosul e înspăimântător şi atrăgător în acelaşi timp. Ceva îl bântuie din nou şi, de data asta, nu este vorba despre Lena.

Acest ceva a trecut de limitele visului şi a reuşit să pătrundă în viaţa lui de zi cu zi. Mai mult, Ethan simte că începe să piardă câte puţin din propria lui fiinţă: uită nume, numere de telefon, îşi pierde amintirile. Începe să audă voci şi să vadă lucruri pe care alţii nu le văd. Se uită în oglindă şi vede o persoană necunoscută.

Cu toate acestea, încearcă să ignore totul şi să se concentreze asupra haosului din Gatlin. Nu înţelege cum e posibil aşa ceva şi e prea speriat ca să întrebe, pentru că ştie că uneori nu există un singur răspuns; că nu întotdeauna ai de ales doar între două posibilităţi.

Uneori, nu există cale de întoarcere. Cum vor putea cei doi să oprească toate aceste calamități și, mai ales, cine va fi sacrificat pentru a salva Gatlinul?

„Cititorii care îndrăgesc poveștile de dragoste cu adolescenți se vor delecta cu atmosfera încărcată de mister și cu detaliile vieții sudiste pline de convenții și restricții. O mitologie convingătoare și multistratificată.“ Publishers Weekley

Primele doua volume pot fi gasite aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *