1. Cu putin timp in urma, Elefantul a dat startul campaniei „Mid season sale”, in cadrul careia veti gasi minimum 50% reducere la zeci de mii de produse : ceasuri, carti, parfumuri, produse cosmetice si multe altele.

Pagina campaniei este una speciala si poate fi gasita aici. 

Bine de stiut ca aveti LIVRARE GRATUITA in 22 orase pentru comenzile ridicate personal din reteaua de pick-up point-uri , unde puteti primi chiar si o carte, fara sa mai platiti transportul acesteia*

2.Pana la miezul noptii va puteti bucura de 50% reducere si la alte carti, care n-au fost incluse in campania „Mid season sale”, doar cu ajutorul acestui voucher. In cazul in care unele carti au reduceri mai mari, acestea vor fi luate in considerare.

3. Produsele cosmetice si parfumurile sunt livrate gratuit prin curierat, indiferent de valoarea acestora, daca folositi acest voucher. In cazul in care adaugati si o carte pe langa aceste produse si folositi voucherul, livrarea gratuita prin curierat nu se va aplica! Voucher valabil pana pe 22 mai 2017, ora 23:59

4.In cazul in care va aflati intr-unul din aceste 22 de orase, puteti ridica GRATUIT coletul din reteaua de pick-up point-uri. Asa ca puteti folosi acest voucher 10% extra-reducere (aplicabil la parfumuri si cosmetice, ceasuri, genti, imbracaminte, incaltaminte si bijutarii – FARA carti).

5, Extra-reducere 20 de lei la comenzile de peste 99 de lei (de exemplu : aplicand acest voucher la o comanda de 99 de lei, va ramane de plata 79 de lei – fara sa luam in calcul taxele de livrare, de care puteti scapa daca va aflati in unul din aceste 22 de orase)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *