Home > Libertatea : carti de Radu Anton Roman > Libertatea : Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti de Radu Anton Roman. Din 19 mai 2017

Libertatea : Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti de Radu Anton Roman. Din 19 mai 2017

Hai la petrecerea Elefant de 7 ani! Ponturi pentru un party reusit!

Ziarul Libertatea va lansa din 19 mai 2017 colectia de carti “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” de Radu Anton Roman.

Pretul unei carti : 14.99 lei (se vinde separat de ziarul Libertatea).

Cele patru carti anuntate in colectie si data acestora de aparitie : 

  • Mancaruri vegetale si de post gatite romaneste – 19 mai 2017

Cei care aleg hrana vegetariană sau care țin posturile de peste an vor găsi în acest volum rețete alese, descrise cu rafinament, din toate colțurile României.

  • Feluri din carne gatite romaneste – 26 mai 2017

Pentru cei care nu concep să gătească fără carne acest volum este exact ce trebuie. Aici vei găsi cele mai savuroase preparate care au la bază carnea.

  • Bucatarie romaneasca de sarbatoare si ceremonial – 2 iunie 2017

Pentru cei mai mulți dintre români sărbătorile au în primul rând o conotație gastronomică. Crăciunul, Paștele, precum și sărbătorile personale din viața fiecăruia reprezintă atât  momente de luminare și împăcare sufletească cât și de reunire în jurul bogatelor mese tradiționale.

  • Bucate balcanice cu accent romanesc – 9 iunie 2017

Aici vei găsi mâncăruri din întreaga Peninsulă balcanică, dar cu accentele lor românești. Uneori frontiera dintre bucatele popoarelor învecinate și cele românești este greu de deslușit pentru că s-au influențat foarte mult.

Promo.

  1. No comments yet.