Home > Libertatea : seria de carti "Capa si Spada" > Libertatea : seria de carti “Capa si Spada”. Din 20 aprilie 2017

Libertatea : seria de carti “Capa si Spada”. Din 20 aprilie 2017

http://blogulcolectionarului.net/2017/08/elefant-voucher-10-extra-reducere-18-august-2017/

Incepand de joi, 20 aprilie 2017, la chioscurile de ziare veti putea gasi o noua serie de carti de “Capa si Spada”, fiind anuntate urmatoarele titluri : 

 • Regele tiganilor de Ponson de Terrail – 20 aprilie 2017
 • Regina tiganilor de Ponson de Terrail – 27 aprilie 2017
 • Cartouche. Regele hotilor 1 de Jules De Grandpre – 4 mai 2017
 • Cartouche. Regele hotilor 2 de Jules De Grandpre- 11 mai 2017
 • Parisul misterios vol.1 de Ponson de Terrail – 18 mai 2017
 • Parisul misterios vol.2 de Ponson de Terrail – 25 mai 2017
 • Saint-Pol de Michel Zevaco – 1 iunie 2017
 • Temerarul de Michel Zevaco – 8 iunie 2017
 • Regina Isabeau de Michel de Zevaco – 15 iunie 2017
 • Cavalerul Passavant – 22 iunie 2017
 • Frumoasa argintareasa de Ponson du Terrail – 29 iunie 2017
 • Amanta regelui de Ponson du Terrail – 6 iulie 2017
 • Nancy de Ponson du Terrail – 13 iulie 2017
 • Juramantul de de Ponson du Terrail – 20 iulie 2017
 • Dragostea valetului de pica de de Ponson de Terrail – 3 august 2017
 • Sfantul Bartolomeu de Ponson de Terrail – 10 august 2017
 • Regina Baricadelor de Ponson de Terrail – 17 august 2017
 • Regicidul de Ponson de Terrail – 24 august 2017
 • Eroul de Ponson de Terrail – 31 august 2017
 • A doua tinerete de Ponson de Terrail – 7 septembrie 2017

Pretul unei carti : 14.99 lei (vandute separat de ziarul Libertatea).

Promo1  / Promo2 / PROMO3 .

 1. Colectionarul
  April 19th, 2017 at 14:53 | #1

  REGELE TIGANILOR
  de Ponson du Terrail

  Pierre Alexis, Joseph, Ferdinand, viconte de Ponson du Terrail este unul dintre cei mai populari şi prolifici autori de romane foileton francez apreciat de multi critici literari ca fiind de nivelul sau chiar deasupra lui Zevaco, Paul Feval si chiar Balzac. Cu Regele ţiganilor debutează o noua serie de autor care, cu siguranţă, va fi pe gustul tuturor iubitorilor romanelor de aventuri şi romance.

  *

  Acţiunea se desfăşoară în timpul războiului de la 1812 dintre armatele SUA şi cele ale Imperiului Britanic.

  Înainte de război, intrăm în contact cu fascinanta lume a Indiei acelor timpuri precum şi nu mai puţin fascinanta lume a ţiganilor, rătăcitori care luptă pentru a-şi păstra libertatea şi obiceiurile.

  Tânărul zingari (ţigan) Jean de Franţa, deşi minor, este lider necontestat al conaţionalilor săi, trimişi forţat în India de regele George al III-lea. El nu ezită a fura comoara brahmanilor – păzită bine de o încântătoare fată, căreia ambiţiosul Jean îi promite dragostea lui dar îi cere zadarnic să-i fie complice. După ce fură comoara, Jean va reveni în Anglia, pentru a sprijini lupta englezilor contra americanilor.

 2. sawyer
  April 19th, 2017 at 21:08 | #2
 3. Colectionarul
  April 19th, 2017 at 21:32 | #3

  @ sawyer
  Dexon. Ambele.

 4. Colectionarul
  May 4th, 2017 at 13:32 | #4

  REGINA TIGANILOR
  de Ponson du Terrail

  1 iulie 1776, Londra. Regimentul dragonilor regelui Angliei se întorcea victorios din războiul purtat cu americanii rebeli. Doi tineri ofiţeri se remarcaseră prin vitejia lor: colonelul Roger şi căpitanul Lionel.

  Amândoi se îndrăgostiră de frumoasa ţigancă Topsy. Rivalii vor afla că sunt fraţi, având acelaşi tată. Roger este fiul unei ţigănci – Cynthia, iar Lionel este fiul lady-ei Cecily.

  Roger d’Asburthon este marchiz şi membru al Camerei Lorzilor. El doreşte să renunţe la moştenirea, numele şi titlurile sale, în favoarea lui Lionel.

  Ajutat de prietenii săi, va trece drept mort şi va redeveni ţiganul Amri, cel care, în primul an de viaţă, fusese pus în leagăn în locul primului fiu al lady-ei Cecily, ucis de muşcătura unei vipere.

  Va fi regele ţiganilor şi va părăsi Anglia, urmat de prietenii şi supuşii săi. Va fi urmat şi de Topsy, care îi va deveni soţie şi regină a ţiganilor.

  CARTOUCHE-rgele hotilor vol 1
  de Jules de Grandpre

  Louis Dominique Garthausen, este numele real al personajului Bourguignon, zis Cartouche. Împreună cu foşti colegi din armată, el formează o bandă, pe care o organizează conform ierarhiei armatei franceze din secolul XVII.

  Parisul era terorizat în acele vremuri de două bande rivale distincte: una, sub conducerea lui Cartouche, iar a doua, sub comanda lui Gruthus du Châtelet, nobil scăpătat, fost soldat în poliţia franceză

  Inteligent, săritor la nevoie şi spiritual, Cartouche câştigă repede stima unei populaţii exasperate de corupţia din epocă. Pe seama lui au circulat numeroase legende, dar şi multe jafuri şi crime (care în zilele noastre ar fi înregistrate ca fiind „cu autor necunoscut“) i-au fost puse în cârcă.

 5. Colectionarul
  May 11th, 2017 at 19:04 | #5

  CARTOUCHE-regele hotilor vol 2
  de Jules de Grandpre

  Autorul prezintă, pe de o parte, acţiunile bandei conduse de Dominique Bourguignon supranumit Cartouche, acţiuni blamate de opinia publică franceză din secolul XVII. Jafuri, trădări, asasinate, dar şi – puţine – fapte bune. Pe de altă parte, deşi acţionează oarecum la fel, dar mai puţin blamate, acţiunile Iezuiţilor, comunitate religioasă, care, în numele Domnului înşeală, mint, pedepsesc nevinovaţi pentru păcate săvârşite de fruntaşi ai acestei comunităţi.

  După ce Cartouche sfârşeşte prin condamnarea sa la moarte şi este executat, apar numeroase bande de tâlhari, fiecare fiind condusă de câte un nou Cartouche, care imită banda celui dintâi, terorizând populaţia, spre disperarea poliţiei care, se exprimă prin cuvintele şefului său: „De Cartouche nu vom scăpa niciodată“.

 6. sawyer
  May 17th, 2017 at 20:42 | #6

  @Colectionarul
  Daca exista posibilitatea sa fie si descrierea pentru Parisul misterios. Multumiri anticipate.
  Am cautat pe net si vad ca a mai fost publicata in 1992 un singur volum 400 pagini. Acum o fi alta traducere sau doar au splitat in doua volume ?

 7. Colectionarul
  May 18th, 2017 at 15:29 | #7

  PARISUL MISTERIOS
  vol 1
  de Ponson du Terrail

  O asociaţie misterioasă, fondată de un personaj malefic, Colonelul Léon, „ajută“ persoane aflate în impas, în schimbul aderării acestora la asociaţie şi supunerii orbeşti la ordinele Colonelului, transmise şi prin locotenenţi ai acestuia.

  Astfel, un om onorabil, care iubeşte sincer, dar este trădat în dragoste, este ajutat de asociaţie să devină bandit, pentru a-şi recuceri iubita. Asociaţia se implică şi în probleme precum moşteniri, punând la cale asasinate, folosind şantajul, minciuna, impostura, intervenind în destinul unor oameni…

  Executanţii, deşi dezaprobă în sinea lor faptele ce sunt obligaţi a le săvârşi, se supun, fiind legaţi de asociaţie – care îi „ajutase“ cândva – prin jurământ.

 8. Colectionarul
  June 12th, 2017 at 10:07 | #8

  TEMERARUL
  de Michel Zevaco

  Volumul este urmarea şi finalul la Saint Pol. Regele Charles VI este grav ameniţat de complotul ţesut pentru uciderea sa, de revoltele care agită Parisul şi ale Cabochiens (în 1413 Franţa încă nu ieşise din războiul de 100 de ani).
  Cine va câştiga puterea: casa de Bourgundia sau casa Armagnac şi cum vor reuşi să scape Hardy si Odette? Va supravieţui oare regele?
  Un roman plin de acţiune ce ţine cititorul cu sufletul la gură.

 9. Colectionarul
  June 17th, 2017 at 12:20 | #9

  CAVALERUL PASSAVANT
  de Michel Zevaco

  Cavalerul Passavant este urmarea şi finalul acţiunii din Regina Isabeau. Îndrăzneţul cavaler Hardy de Passavant a reuşit să împiedice proiectele inamicului său Jean sans Peur, duce de Burgundia. Dar acesta din urmă , marionetă a reginei Isabeau, jinduieşte şi mai mult ca niciodata la coroana Franţei. Nimic nu pare să-i mai stea în calea sa spre tron dacă n-ar exista patima devorantă pentru tânăra Flore, rivală fără voie a nemiloasei regină a Franţei…

 10. Colectionarul
  June 19th, 2017 at 21:17 | #10

  Regina Isabeau
  de Michel de Zevaco

  La inceputul secolului XV, conflictul dintre familiile nobiliare Armagnacs si Burgundia sfasie Franta cufundata in razboiul de 100 de ani. La Paris, tanara Flore, fiica maestrului Mercerot, un negustor renumit din capitala, este curtata de Jean san Peur (Jean Temerarul), seful partizanilor casei Burgundia. Tanara se trezeste, impotriva propriei vointe, in centrul unui complot ucigas orchestrat de redutabila regina Isabeau, sotia regelui Charles al XV-lea al Frantei si alianta lui Jean sans Peur. Dar alesul inimii sale, impetuosul Milon de Talazar, nu ezista sa-i sara in ajutor, sprijinit de un misterios si stralucitor cavaler, Hardy de Passavant, de comiselul Brancaillon si de un vagabond cu numele de Robin Nerquois.
  Flore nu stie insa ca gelozia aparenta a reginei ascunde de fapt un secret periculos care poate sa distruga regatul.

 11. Colectionarul
  June 29th, 2017 at 15:05 | #11

  FRUMOASA ARGINTAREASA
  de Ponson du Terrail

  Pierre Alexis, Joseph, Ferdinand, viconte de Ponson du Terrail este unul dintre cei mai populari şi prolifici autori de romane foileton francez apreciat de multi critici literari ca fiind de nivelul sau chiar deasupra lui Zevaco, Paul Feval si chiar Balzac.
  Cu Frumoasa argintareasa debutează o noua serie de autor formata din 10 volume (cca 2500 pag) cu aventurile de tinerete ale lui Henric de Navarra, pline de intrigi, iubiri si comploturi care, cu siguranţă, va fi pe gustul tuturor iubitorilor romanelor de aventuri, romance si capa si spada.

  O lectură palpitantă, atât datorită evenimentelor ce îi servesc drept cadru, cât şi datorită pasiunilor profund umane care însufleţesc toate personajele.

  Intrigi şi iubiri interzise, femei seducătoare, răzbunări şi comploturi – iată ambianţa în care se desfăşoară aventurile tânărului Henric de Navarra, rămas în istorie ca bunul rege Henric al IV-lea, numit şi Henric cel Mare.

 12. Colectionarul
  July 6th, 2017 at 12:04 | #12

  AMANTA REGELUI
  de Ponson du Terrail

  În compania prietenului său, prinţul Henric de Navarra vine incognito la curtea Franţei pentru a o cunoaşte pe Marguerite înainte de logodna oficială. O nuntă dorită de două regine din motive ascunse, diferite. O regină superstiţioasă şi obsedată de putere, credulă şi sfătuită de temutul René Florentinul. Teama unui rege, Carol al IX-lea, care simte primejdia ce-i ameninţă liniştea tronului. Secrete aflate din camerele palatului Luvru, unde fiecare spionează pe fiecare. Aventura tânărului Henric este presărată de capcane, comploturi, intrigi, morţi, superstiţii şi de iubire. Îndrăgostit de doua femei. Pe care o va alege?

 13. Alin
  July 11th, 2017 at 13:48 | #13

  Stiti cumva daca or sa fie disponibile si pentru achizitie online?
  As vrea sa cumpar cateva din colectie dar nu sunt in Romania…

 14. Colectionarul
  July 13th, 2017 at 14:44 | #14

  NANCY
  de Ponson du Terrail

  La curtea regelui Carol al IX-lea comploturile, aventurile, trădările se succed cu repeziciune.

  Regina Navarrei ajunge la Paris pentru a asista la căsătoria prinţului cu Marguerite. Planurile reginei sunt mari, dar Catherine de Medicis le află. Invidoasă pe frumuseţea şi inteligenţa rivalei, regina-mamă recurge din nou la serviciile lui Rene otrăvitorul. Va reuşi să-şi ducă planul la îndeplinire?

  Prinţul Henric de Bourbon, viitorul rege al Navarrei, are o viaţă bulversată. Pe cine iubeşte cu adevărat? Va trece peste încercări?

  Camerista prinţesei Marguerite intuieşte anumite evenimente viitoare. Dar nimeni nu e dispus să o creadă. Prezicerile frumoasei Nancy se vor realiza?

 15. Colectionarul
  July 27th, 2017 at 11:03 | #15

  DRAGOSTEA VALETULUI DE PICA
  de Ponson du Terrail

  O succesiune de comploturi, iubiri neaştepate, dueluri şi intrigi numeroase şi în acest volum.
  Aflăm că se pregăteşte un război civil între catolici şi hughenoţi în Franţa. Însăşi regina-mamă se află în fruntea taberei catolicilor. Burghezii din Paris îl susţin pe ducele Henric de Guise. Ducele îl urăşte pe regele de Navarra, vrea să se răzbune şi să o recâştige pe Marguerite.
  Tronul Franţei este râvnit de mai multe tabere. Va fi surprinzător finalul?
  Hector, valetul supus regelui de Navarra, se îndrăgosteşte de aceeaşi femeie pe care o iubeşte şi regele Henric. Cum va suporta această lovitură? Ce va alege? Loialitatea sau iubirea?

 16. Colectionarul
  August 10th, 2017 at 12:19 | #16

  SFÂNTUL BARTOLOMEU
  de Ponson du Terrail

  Iată povestea cunoscutului eveniment din noaptea Sfântului Bartolomeu. Ne aflăm într-o lume în care cuvântul de onoarea este mai presus de orice. Dar este şi o lume a trădărilor, a conspiraţiilor neaşteptate, cu situaţii imprevizibile şi surprize venite din partea a două două tabere inamice.
  Regele de Navarra se află în impas? Marguerite vrea să se răzbune pentru infidelitatea soţului. Rivalitatea dintre ducele de Guise şi regele Henric se reaprinde. Regina-mamă este şi mai înverşunată împotriva ginerelui. Catherine de Médicis complotează cu ducele de Guise împotriva hughenoţilor. Teama regelui Franţei de a pierde tronul va ajuta la acest complot.
  Cum va reuşi Henric de Navarra să scape de toate aceste probleme?
  Astfel se prefigurează o noapte sângeroasă, lupta dintre catolici şi hughenoţi.