Printre noutatile anului 2017, editura Trei ne va oferi :

Martin Seay – Hoţul de oglinzi (colecţia Fiction Connection) a fost recent inclus în lista anuală New York Times a celor mai importante cărţi din 2016. Este volumul de debut al lui Martin Seay, o carte despre care New York Times spune că este “Cadul lui Da Vinci pentru intelectuali. ”

Hoţul de oglizi este un roman care ne poartă din Las Vegas-ul anului 2003, până California anului 1958, apoi în Veneţia anului 1592 şi ne dezvăluie, conform The Guardian “înşelăciuni şi secrete care se impletesc într-un volum excepţional de inteligent”.

Federico Axat – Ultima scăpare (colecţia Fiction Connection) este un thriller care a urcat în topurile de vânzare din toate ţările în care a fost deja publicat. Şi nu doar vânzările sunt impresionante, ci şi recenziile criticilor literari.

În Olanda a urcat în top 10 cele mai bune cărţi ale anului. Critica olandeză vede deja un film, regizat de Brian De Palma, cu Johnny Depp, Penélope Cruz, Christian Bale, Anne Hathaway, Samuel L. Jackson şi Leonardo DiCaprio în rolurile principale…

Francezii spun că Ultima scăpare este un thriller psihologic uluitor, o adevărată imersiune în meandrele minţii umane. Este un cocktail uimitor de suspans, atmosferă supranaturală, în stilul lui Stephen King.

Daniel Cole – Marioneta (colecţia Fiction Connection – Crime) este primul volum din seria Detectivul William Fawkes şi ne face cunoştiinţă cu controversatul poliţist supranumit Lupul.

William Fawkes revine la birou după ce a fost suspendat pentru că a atacat un suspect. Aflat încă sub supervizare psihologică, Lupul este chemat de fosta sa parteneră, detectivul Emily Baxter, pentru a ajuta la prinderea unui criminal diabolic. Fawkes şi Baxter trebuie să descopere cine a cusut un cadavru, asemeni unei păpuşi, din părţi din corpurile a şase victim.

E L James – Cincizeci de umbre întunecate (colecţia Eroscop), ediţie tie-in, prilejuită de apariţia filmului realizat după acest al doilea volum al trilogiei Fifty Shades.

Anna Todd – Before (colecţia Fiction Connection) este cel de-al cincilea volum a seriei After, vândută în milioane de exemplare în întreaga lume şi, de asememnea, foarte citită în România. Before dezvăluie cititorilor vieţile personajelor favorite înainte de a se întâlni. Cartea oferă o nouă perspectivă asupra relaţiei tumultoase dintre personaje şi puterea incredibilă a iubirii adevărate.

Leila Slimani – Dulcele Cântec a fost recompensat cu Premiul Goncourt 2016. Este un roman tulburător, care dezvăluie esenţa vremurilor pe care le trăim, cu conceptele de dragoste şi de creştere a copilului, cu legătura dintre bani şi dominaţie şi prejudecăţile de clasă sau de cultură.

În ciuda reticenţei soţului ei, Myriam, o tânără mamă a doi copii, decide să se întoarcă la muncă. După un proces riguros de selecţie, o angajează pe Louise, care încet, încet devine o figură centrală a familiei, până în ziua în care are loc o tragedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *