Home > Eaglemoss : Stapanul inelelor - piese de sah > Eaglemoss : Stapanul inelelor (Lord of the Rings) – piese de sah. Incepand cu august 2016

Eaglemoss : Stapanul inelelor (Lord of the Rings) – piese de sah. Incepand cu august 2016

Eaglemoss a dat startul unei noi colectii la chioscurile de ziare : Stapanul inelelor (Lord of the Rings)- piese de sah.

Batalia finala din “Stapanul inelelor” este reinsufletita intr-o noua serie originala de colectie, fiecare piesa de sah este diferita, turnata in plumb cu grija la detalii si pictata manuala.

Ghidul personajelor ajuta la intregirea colectiei de sah “Stapanul inelelor”.

Fiecare ghid de 12 pagini conține o descriere completă a personajului reprezentat de fiecare piesă de șah. De asemenea, sunt incluse date și imagini esențiale despre costum, arme, aliați și inamici, alături de informații utile despre istoria șahului și strategia șahistă. Ghidul este ilustrat cu imagini exclusive din filme, furnizate de New Line Cinema.

Aparitie bilunara. Primul pentru numarul 1 este promotional – 9.90 lei. Numarul 2 costa 19.90 lei, iar numarul trei si urmatoarele – 34.90 lei.

Poze ale colectiei aveti aici.

 1. Adrian
  January 31st, 2017 at 23:29 | #1

  Piesele nu sunt din plumb dar nici din plastic! An vb cu producatorul la telefon si mi-a spus ca piesele sunt facute din pasta compusa dintr-un fel de plastic si particule de plumb.

 2. robert
  February 10th, 2017 at 10:43 | #2

  lipseste Boromir din colectie.poate faceti o editie speciala cu el

 3. Razvan
  February 22nd, 2017 at 20:57 | #3

  La ce numar ai sunat

 4. Vlad
  March 12th, 2017 at 19:25 | #4

  Am abonament la aceasta colectie si ca toata lumea am intampinat probleme in receptionarea coletelor – intarzieri de saptamani chiar si luni… In ultima perioada insa, lucrurile s-au schimbat, in sensul ca pachetele ajung prin DPD, nu mai ajung prin posta ca la inceput, si ajung intr-un ritm decent, tot mai greu decat apar ele la chioscuri, dar ok. Am primit si prima cutie care e foarte ok. Problema este cu numerele speciale care nu se pot comanda la ei… Lucru care mi se pare super dubios. Cand am aflat eu de existenta numarului special din noiembrie nu mai era pe piata. Stie cineva unde as putea sa gasesc in Bucuresti numarul special 1 WARG SI CALARET?

 5. Daniel
  March 24th, 2017 at 22:58 | #5

  Salut. Şi eu l-am căutat peste tot!
  L-am găsit în cele din urmă la magazinul colecţionarului.

Comment pages
1 2 51653