Ati auzit de Bourvil?  Probabil ca multi dintre cititorii blogului nu au auzit, acesta fiind unul dintre cei mai mari actori si cantareti francezi, care a trait intre 1917 – 1970.

Astazi, 27 iulie 2014, se implinesc 97 de ani de la nasterea sa, prin urmare vreau sa ofer unui cititor al blogului filmul „The longest Day / Ziua cea mai lunga” (1962) (dvd-ul aniversar aparut in 2012)

Am rugamintea de a participa doar cei pasionati de acest gen de film (citit descrierea accesand link-ul de mai sus), as dori sa ajunga la cineva care sa il aprecieze asa cum trebuie.

Comentarii pana la ora 23:59, 27 iulie 2014

41 de comentarii la „97 de la ani de la nasterea actorului „Bourvil” (+ concurs)”
  1. Un actor extraordinar, care, alaturi de Louis de Funes si Jean Gabin, a facut parte dintr-o generatie de exceptie, cum nu se mai intalneste in ziua de azi (si asta este valabil si pentru Romania, din pacate…). Prestatiile sale din filme precum „Ziua cea mai lunga”, „Strabatand Parisul” sau „Marea hoinareala” vor ramane adevarate lectii de actorie pentru cei ce vor sa urmeze aceasta (frumoasa) meserie.

    PS – NU PARTICIP – deoarece deja am acest DVD, dar daca va apare ocazia, voi participa cu placere pentru un DVD cu „Marea hoinareala” sau „Strabatand Parisul”, pe care le caut de mult, fara succes insa pana in prezent.

  2. Istorie, nazism, Hitler! Ingrediente care fac din acest film, un film pe măsură! Particip!

  3. Sunt studenta la Facultatea de Drept si Stiinte Sociale, specializarea Istorie. Asadar, mar ajuta enorm sa vizionez acest film de exceptie. Ma pasioneaza incredibil de tare secolul XX si mi-as dori acest dvd. Particip 😀

  4. Particip. Unul dintre favoritii mei, alaturi de Belmondo, Delon, De Funes, Montand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *