De luni, 16 septembrie 2013, la chioscurile de ziare veti putea gasi ziarul Romania Libera impreuna cu  primul volum din colectia de carti „Noua Literatura RLvanta”.

Este un proiect desfăşurat de editorul cotidianului România liberă care îşi propune să susţină şi să promoveze scriitori români şi operele lor de debut.

Colectia de carti va contine 6 titluri.

Pret ziar + carte : 7 lei.

Prima carte a colectiei va fi „Matrioska” de Tudor Dan şi Cristina Miclea.

Lista cartilor din colectia „Noua Literatura RLvanta” de la Romania libera si data acestora de aparitie :

  1. Matrioska – 16 septembrie 2013
  2. Miercuri 10 – 30 septembrie 2013

Mai jos veti gasi promo-ul colectiei „Noua Literatura RLvanta de la ziarul Romania Libera :

5 comentarii la „Romania Libera : Noua Literatura RLvanta. Din 16 septembrie 2013”
  1. Eu nici cartea asta nu am văzut-o . Deh , la noi la ţară ajung mai greu . Oricum iniţiativa aceasta mi se pare extrem de bună . Păcat că eu scriu doar versuri deocamdată , altfel mi-aş fi încercat şi eu norocul .

  2. Despre autor

    George Bonea este comediant şi jurnalist la Academia Caţavencu. Înainte de a fi un sclav al cuvintelor, este un tânăr la fel ca Ionuţ, cu bune, cu rele şi cu o capacitate uriaşă de a scoate înţelesuri din spatele unor lucruri la care ne gândim prea puţin, dar care ne lasă amprente în suflet şi în creier, pe care le ducem cu noi toată viaţa. George este astăzi la primul roman, dar cu siguranţă nu la ultimul. Miercuri 10 este un perpetuum mobile al poveştii fiecăruia dintre noi şi va continua să se nareze natural în minţile noastre mult timp după ce ultimele file vor fi citite.

    Despre carte

    Ionuţ a adunat câţiva ani de frustrări şi disperări. De angoase şi suiciduri morale. De autoflagelări şi decizii radicale. A încercat să ajungă la lumina de la capătul tunelului în orice, doar pentru a avea puterea s-o stingă şi s-o aprindă când vrea el. Ionuţ e un tânăr cu probleme bătrane şi pline de riduri într-o lume care i se aşează pe trup ca un costum prăfuit de clovn, prea mare şi incomod pentru ideile lui frumoase, dar încă aspre şi indecise. Ionuţ ai fost şi tu, dar poate că ai luat o decizie diferită la un moment dat şi asta a schimbat de tot cursul lucrurilor. Unde ai ajuns? Sau, mai important, unde vrei de fapt să ajungi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *