Cartile din colectia Morganville de la Revista Bravo pot fi cumparate de aici.

Incepand de marti, 29 ianuarie 2013, Revista Bravo impreuna cu editura Leda va lansa la toate chioscurile de ziare, primele 4 volume ale seriei „Vampirii din Morganville” de Rachel Caine”.

Fiecare volum al seriei editat in editie de chiosc va avea 2 parti.

Data de aparitie a cartilor „Vampirii din Morganville” cu revista Bravo :

  • vol.1 Casa de sticla – partea 1 – 29 ianuarie 2013
  • vol.1 Casa de sticla – partea 2 – 12 februarie 2013
  • vol.2 Balul fetelor moarte – partea 1 – 26 februarie 2013
  • vol.2 Balul fetelor moarte – partea 2 – 12 martie 2013
  • vol.3 Aleea intunericului – partea 1 – 26 martie 2013
  • vol.3 Aleea intunericului – partea 2 – 9 aprilie 2013
  • vol.4 Banchetul nebunilor – partea 1 – 23 aprilie 2013
  • vol.4 Banchetul nebunilor – partea 2 – 7 mai 2013

Seria de carti „Vampirii din Morganville” numara 7 volume, cele 4 de sus +

  • vol.5 Domnia Haosului
  • vol.6 Carpe Corpus
  • vol.7 Stingerea

Cateva aprecieri literare :

„Rachel Caine le oferă cititorilor acele momente supranaturale pline de primejdii râvnite de ei.” – Darque Reviews

„Lumea vampirilor lui Caine este formidabilă…  Fanii Amurg nu trebuie să o rateze!”  – World Nerd

21 de comentarii la „Revista Bravo : Vampirii din Morganville. Din 29 ianuarie 2013”
  1. Daca le-ar scoate pe toate 7 a cate 2 volume (11 lei fiecare volum) ar insemna: 154 lei. Asa ca mai bine le cumparam de pe elefant.ro sau libris.ro … unde costa 133.90 lei si mi se pare ca e si editia CARTONATA decat editia de buzunar scoasa de revista BRAVO… + ca s-ar putea sa le scoata si cei de la Bravo dupa cateva luni mult mai ieftine cum au facut si cu colectia Vampirii sudului… In caz ca apar doar 4 din 7 parti cu revista Bravo, cu atat mai mult se merita sa cumparam toata colectia de pe site-urile alea…

  2. @Corina

    Acelasi lucru au facut si cu seria Academia Vampirilor, mai reducere era la editia cartonata, adica la toata seria.

  3. Sa fim realisti, nu multe persoane isi permit sa scoata din buzunar, dintr-o data, +130 lei pentru a cumpara toate volumele, preferand sa dea lunar cate 20 de lei si sa le cumpere de la chioscurile de ziare.

  4. Chiar daca nu mai luam in considerare pretul, mi se pare o prostie faptul ca au impartit fiecare volum in doua, pt ca nu sunt cine stie cat de voluminoase. Si, in plus, perioada pe timp mi se pare f mare, adica 4 volume ar aparea in 4 luni, e foarte mult, de aceea mi se pare un pic nerentabil…

  5. mie mi-se pare o idee foarte buna chiar daca au impartit cartile ,nu va ganditi ca multe persoane n-au cum sa stranga un milion si ceva ca-sa isi i-a toate cartile si sa speram ca vor da si celelalte cartii din serie.Seria asta merita toti banii,e o ocazie unica si sa profitam de ea.!

  6. De unde pot cumpara ACADEMIA VAMPIRILOR? (editia de colectie distribuita cu revista BRAVO)

  7. Bine cu revista Bravo apare seria asta dar stii cumva ce va aparea cu Bravo Girl ,sau nu va mai aparea nimic.Multumesc astept raspuns.

  8. Bine ca s-au apucat sa scoata alte serii inainte sa le termine pe cele deja incepute. La Casa Noptii au scos doua volume si deja au obosit. Sunt vai de capu’ lor! Rusine!

  9. am cumparat academia vampirilor si nu e deloc rentabila treaba, plus ca mai trebuie sa si astepti o gramada de timp pana apare odata la 2 sapt..numai cumpar cart cu revista bravo de acum

  10. În curând vor împărți cartea în 3, sau ne dau câte un capitol la revistă. Sunt penibili! A spus cineva mai sus că nu oricine își permite să scoată din buzunar 130-150 RON să cumpere toată colecția. Sunt de acord. Pune-ți câte 20RON pe lună într-un plic, și când termina Bravo colecția dați fuga în librarii și cumpărați colecția cartonată. Altfel arată, altfel se păstrează.
    Până în prezent am cumpărat de la Bravo seriile Jurnalele lui Stefan (I, II, III, IV, V, VI), Academia Vampirilor, și m-am ales cu numai doua amărâte de volume din Casa Nopții. Când am cumpărat ieri Casa de sticlă și am văzut că e aproape la fel de ”groasă” ca revista, a fost deja prea mult. Revista este cel puțin penibilă, conține știri din cine știe ce Univers paralel, ce nu au legătură cu realitatea societății noastre, și cu sfaturi date de cine știe ce oameni fără nicio pregătire. Dacă și cu cărțile o dau în bară, vor rămâne fără cititori. Deja se prăfuiesc revistele pe la chioșcurile de ziare.
    Succes!

  11. Dupa ce ca e f subtire revista au scumpit-o de la 2 la 2.5 lei (ma refer la editia fara carte)…

  12. Cartile cu revista (ziar) sunt mai ieftine, dar in acest caz nu. Am cumparat pana acum ce a aparut cu revista Bravo, dar am hotarat ca nu are rost sa cumpar in continuare. Cum sa imparti un volum in 2? Asa au facut si cu Academia Vampirilor si am contiuat sa cumpar doar pentru ca am cumparat primul volum. Noua colectie de la Bravo nu o mai cumpar.

  13. Hei .. La revista dupa ce se termina toate cele patru volume.. Or sa continue mai departe cu 5,6,7,8 ..?

  14. @Mona
    Nu e vina celor de la Bravo in privinta seriei Casa Noptii.Cei de la Litera nu au fost multumiti de vanzari asa ca au renuntat, mi se pare normal.

  15. @cindy
    Puteau sa anunte ..nu sa ramana toata treaba in pom ..si sa ne lase pe noi sa dam cu presupusu ..mie sincer imi place seria asta si chiar imi pare rau ca nu au continuat-o ..dar asta e, o sa-mi cumpar celelalte volume la pretul de librarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *