Din 22 noiembrie 2011, Gazeta Sporturilor lanseaza o noua colectie 3D pentru copii : Primul atlas zoologic 3D al copilului tau .

Primul atlas zoologic 3D al copilului tau – o colectie de carti educationale noi care il va invata pe copilul tau totul despre animale intr-un mod amuzat.

O colectie ce vine in premiera in Romania !

GRATUIT o pereche de ochelari 3D cu fiecare volum !

Cei mici vor afla din primul volum, care contine imagini 3D spectaculoase, unde traiesc animalele si care sunt obiceiurile.

Seria va continua in martie 2012 cu alte trei carti educationale .

Multumiri celor de la Gazeta Sporturilor pentru informatia completa oferita pe email !

12 comentarii la „Gazeta Sporturilor : Primul atlas zoologic 3D al copilului tau. Din 22 noiembrie 2011”
  1. @ nu ,adevarul e ca nu mai unde sa mai pun toate cartile si sutele de dvd -uri !:)))))))
    am lasat-o mai moale,doar filmele care merita le mai iau !

  2. @ sike
    Sa inteleg ca esti un devorator de filme… Si eu am multe insa in ultima vreme m-am rezumat doar la ceea ce a aparut cu anumite ziare. Sincer nu imi mai permit sa dau 60 de lei pe un DVD, nu mai vorbesc de disc Blu-ray

  3. @ PIERSING – cam da ,filmele si muzica sint viata mea !Stai linistit, ca nici eu nu imi permit sa dau atitia bani pe filme, dar ce este clasic si bun, mai fac cite un sacrificiu !Si eu am luat cele cu ziare, dar care se merita si pe care le poti vedea oricind !Si mai este magazinul Classique care are reduceri mari la filmele romanesti sau franceze!Am luat la greu de acolo filme de colectie si nu inteleg de ce nu se promoveaza si acest magazin de filme,asa cum se promoveaza cartile si anumite edituri !Pretul unui dvd de ex. a ajuns de la 45 de lei la 8,9 lei sau 10 lei ! O zi buna in continuare !Tu de unde esti?Eu, Brasov !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *